Besök hos Alvas farmor

Nu när sommaren är här så försöker vi hitta på så mycket som möjligt. Allra bäst tycker egentligen både jag och Alva de är när vi bara ger oss i väg på äventyr - utan att egentligen ha planerat så mycket. Under förra veckan överraskade jag därför Alva med ett besök hos hennes farmor. Det var ett tag sedan vi sågs senast, och jag vet att Alva alltid blir lika glad varje gång vi ses, även om det inte blir allt för ofta. Så sagt och gjort vi åkte dit och med oss fick vi sällskap utav Alvas faster Cassandra och Alvas nya kusin lilla Theo. Det var faktiskt första gången vi fick träffa Alvas nya kusin, och jag kan lova att Alva var stolt över honom.
 
Väl där borta fick Alva dessutom träffa farbror Sonnie, farmors syster Mia och halvsyster Charlie. Vi hade en helt fantastisk dag som bjöd på värme och sol. Vi hade som tur var packat med badkläder i fall att det skulle bli någon tripp till sjön, och de visade sig lägligt nog så att farmor som precis flyttat bara bodde en kvart ifrån sjön. Så ett besök blev det tillsammans med god fika på stranden och en massa bus i vattnet. För att sammanfatta det hela hade vi en toppen dag - och Alva längtar redan tills nästa besök.
Bakom den här bloggen hittar ni mig, Sanna. En 27-årig driven och positiv tjej med höga karriärambitioner och ett stort intresse för design, foto och att skriva. Avslutade mina studier på IT-media programmet på John Bauer gymnasiet sommaren 2012, och arbetar nu som restaurangbiträde på Kolmårdens Djurpark. Arbetar förutom det även extra vid behov som butikskommunikatör, ansiktsmålare och eventpersonal.

Som person har jag alltid något nytt projekt på gång, och tillsammans med min kollega jobbar jag med att driva vår hemsida Unga Föräldrar och vårt bloggnätverk Norrköping Event & PR som utvecklas i rasande takt, samtidigt som vi driver och är grundare bakom konceptet Mammamingel som är ett event som arrangeras årligen i Norrköping. Kort sagt en tjej med många bollar i luften.

Den lediga tid som jag har kvar spenderar jag gärna med min 11 åriga dotter Alva eller mina vänner. Vi reser ofta i väg och besöker event, mässor och pressvisningar av olika slag. Där får mitt intresse utav att nätverka och träffa nytt folk ta plats, samtidigt som vi får pröva många nya produkter vilket är ett intresse jag och min dotter delar. Läser även gärna mycket böcker, följer TV-serier eller tittar på spännande filmer när tid och tillfälle ges.

Annonsera eller kontakta mig?
mammasvardag@hotmail.com

Läs gärna min PR & Policy.