Helsingfors - Silja Symphony

Vi har under det senaste dagarna planerat inför nästa resa för fullt. Nu är det dock klart och det blir en resa till Helsingfors med Silja Symphony.Det var flera år sedan jag reste med Silja Line, så det ska verkligen bli spännande att få uppleva och se allt nytt där. För Alva blir det faktiskt första turen med Silja Line, så för henne är det hela lite extra spännade. 
 
Vi har nu i alla fall läst på lite och det kommer bli riktigt spännande att få besöka de nya restaurangerna, den nya Taxfree Superstore som faktiskt har 50% mer shoppingyta och den härliga pool- och relaxavdelningen Sunflower Oasis. Ombord händer det dessutom extra mycket spännande för barn nu under sommaren. Alla konferensavdelningar är ombyggda till Kidz Club, vilket betyder att de är fullt med aktiviteter, lekar och happenings för alla barn. Bör jag nämna att Alva längtar, och allra helst hoppas hon givetvis att det blir disco.
 
I morgon kommer dagen därför att bestå utav att packa väskor, förbereda och sammanställa allt här hemma och ordna med lite andra viktiga saker så att vi är redo för att ge oss i väg. 
Bakom den här bloggen hittar ni mig, Sanna. En 27-årig driven och positiv tjej med höga karriärambitioner och ett stort intresse för design, foto och att skriva. Avslutade mina studier på IT-media programmet på John Bauer gymnasiet sommaren 2012, och arbetar nu som restaurangbiträde på Kolmårdens Djurpark. Arbetar förutom det även extra vid behov som butikskommunikatör, ansiktsmålare och eventpersonal.

Som person har jag alltid något nytt projekt på gång, och tillsammans med min kollega jobbar jag med att driva vår hemsida Unga Föräldrar och vårt bloggnätverk Norrköping Event & PR som utvecklas i rasande takt, samtidigt som vi driver och är grundare bakom konceptet Mammamingel som är ett event som arrangeras årligen i Norrköping. Kort sagt en tjej med många bollar i luften.

Den lediga tid som jag har kvar spenderar jag gärna med min 11 åriga dotter Alva eller mina vänner. Vi reser ofta i väg och besöker event, mässor och pressvisningar av olika slag. Där får mitt intresse utav att nätverka och träffa nytt folk ta plats, samtidigt som vi får pröva många nya produkter vilket är ett intresse jag och min dotter delar. Läser även gärna mycket böcker, följer TV-serier eller tittar på spännande filmer när tid och tillfälle ges.

Annonsera eller kontakta mig?
mammasvardag@hotmail.com

Läs gärna min PR & Policy.