Vill din familj komma till Häringe Slotts sommarteater?

Nu har vi chansen att exklusivt få bjuda in några utav er till Häringe Slotts sommarteater PINOCCHIO som har premiär den 20/7, kl. 16.00 på Häringe slottspark, Rotundan.
 
Träsnidaren Gepetto har gjort sitt livs finaste docka! Plötsligt öppnar Pinocchio ögonen och kan bli denm son Gepetto aldrig haft. Men om Pinocchio vill bli en riktig levande pojke måste han vara flitig i skolan och alltid tala sanning, och det finns så många roliga frestelser längs vägen… Kanske kan den blå fén hjälpa till att förverkliga drömmen om en riktig familj? I slottsparkens rotunda finns ingången till en annan värld. Följ Pinocchios äventyr i en musikalisk komedi för hela familjen!
 
Föreställningenslängd: ca 60 min
 
Som inbjuden får ni även utnyttja slottets härliga swimmingpool byggd efter 30-talets olympiska mått. Ett perfekt tillfälle att stanna kvar efteråt och mysa lite med familjen.
 
Är ni intresserade utav att komma skriv till norrkopingeventpr@outlook.com och uppge hur många ni är i familjen samt vad din blogg heter. KRAV! Du måste vara mamma/familjebloggare.
Bakom den här bloggen hittar ni mig, Sanna. En 27-årig driven och positiv tjej med höga karriärambitioner och ett stort intresse för design, foto och att skriva. Avslutade mina studier på IT-media programmet på John Bauer gymnasiet sommaren 2012, och arbetar nu som restaurangbiträde på Kolmårdens Djurpark. Arbetar förutom det även extra vid behov som butikskommunikatör, ansiktsmålare och eventpersonal.

Som person har jag alltid något nytt projekt på gång, och tillsammans med min kollega jobbar jag med att driva vår hemsida Unga Föräldrar och vårt bloggnätverk Norrköping Event & PR som utvecklas i rasande takt, samtidigt som vi driver och är grundare bakom konceptet Mammamingel som är ett event som arrangeras årligen i Norrköping. Kort sagt en tjej med många bollar i luften.

Den lediga tid som jag har kvar spenderar jag gärna med min 11 åriga dotter Alva eller mina vänner. Vi reser ofta i väg och besöker event, mässor och pressvisningar av olika slag. Där får mitt intresse utav att nätverka och träffa nytt folk ta plats, samtidigt som vi får pröva många nya produkter vilket är ett intresse jag och min dotter delar. Läser även gärna mycket böcker, följer TV-serier eller tittar på spännande filmer när tid och tillfälle ges.

Annonsera eller kontakta mig?
mammasvardag@hotmail.com

Läs gärna min PR & Policy.