Förberedelser inför äventyr i Linköping

Här hemma har vi börjat förbereda och packa i ordning våra väskor. Nu är det nämligen inte alls många dagar kvar innan vi beger oss till Linköping för lite äventyr, med oss på vår resa får vi sällskap utav min lillebror Erik. Vi har planerat mängder med roliga aktiviter och bara för att nämna några så ska vi bowla, spela äventyrsgolf och besöka Busfabriken. Vi ska också göra besök på både Tinnerbäcksbadet och Ekenäs slott. Det kommer bli helt fantastiska dagar, och här hemma längtar vi redan efter vårt äventyr. På tala om golf föresten har ni spanat in Out of bounds som är störst i Norden på att sälja och återvinna golfbollar. Själv tycker jag faktiskt det är ganska härligt och avslappnade med golf, det är med andra ord helt klart något jag gärna gör när vädret är fint.
 
För att återgå till ämnet så blir det jobb direkt efter vårt äventyr. Bråvalla Festivalen väntar runt hörnet, och jag ser verkligen fram emot att spendera ett par dagar där. Det kommer bli grymt kul och jag tror jag kommer få med mig många nya erfarenheter och lärdomar därifrån. Direkt efter jobb i ett par dagar så fortsätter roligheterna med ett besök på Parken Zoo tillsammans med familjen. Det blir första gången för både Alva och Kalle att besöka parken, och för mig blir det ett efterlängtat återbesök och många nya minnen. För senast jag besökte parken var jag inte mer än 5-6 år, och vad jag förstått är det mycket som har hänt i parken sedan dess. Kort sagt har vi mycket roligheter att se fram emot det kommande veckorna, och det är ju trots allt precis som det ska vara när det är sommarlov.
Bakom den här bloggen hittar ni mig, Sanna. En 27-årig driven och positiv tjej med höga karriärambitioner som älskar allt som har med kreativitet att göra. Från att skriva, fotografera och skapa events och arrangemang till att teckna och måla.

Bosatt strax utanför Norrköping tillsammans med min dotter Alva. Studerar till vardags till Digital Marknadskommunikatör på Affärshögskolan i Linköping.

Som person har jag annars alltid något nytt projekt på gång, och tillsammans med min kollega jobbar jag med att driva vår hemsida Unga Föräldrar och vårt bloggnätverk Norrköping Event & PR som utvecklas i rasande takt, samtidigt som vi driver och är grundare bakom konceptet Mammamingel som är ett event som arrangeras årligen i Norrköping. Kort sagt en tjej med många bollar i luften.

Här på bloggen bjuder jag på glimtar ur min vardag, varvat med tips på familjeaktiviteter, nya produkter, resor och äventyr som vi gillar lite extra.

Annonsera eller kontakta mig?
mammasvardag@hotmail.com

Läs gärna min PR & Policy.