Mammasvardag

Förberedelser inför äventyr i Linköping
Här hemma har vi börjat förbereda och packa i ordning våra väskor. Nu är det nämligen inte alls många dagar kvar innan vi beger oss till Linköping för lite äventyr, med oss på vår resa får vi sällskap utav min lillebror Erik. Vi har planerat mängder med roliga aktiviter och bara för att nämna några så ska vi bowla, spela äventyrsgolf och besöka Busfabriken. Vi ska också göra besök på både Tinnerbäcksbadet och Ekenäs slott. Det kommer bli helt fantastiska dagar, och här hemma längtar vi redan efter vårt äventyr. På tala om golf föresten har ni spanat in Out of bounds som är störst i Norden på att sälja och återvinna golfbollar. Själv tycker jag faktiskt det är ganska härligt och avslappnade med golf, det är med andra ord helt klart något jag gärna gör när vädret är fint.
 
För att återgå till ämnet så blir det jobb direkt efter vårt äventyr. Bråvalla Festivalen väntar runt hörnet, och jag ser verkligen fram emot att spendera ett par dagar där. Det kommer bli grymt kul och jag tror jag kommer få med mig många nya erfarenheter och lärdomar därifrån. Direkt efter jobb i ett par dagar så fortsätter roligheterna med ett besök på Parken Zoo tillsammans med familjen. Det blir första gången för både Alva och Kalle att besöka parken, och för mig blir det ett efterlängtat återbesök och många nya minnen. För senast jag besökte parken var jag inte mer än 5-6 år, och vad jag förstått är det mycket som har hänt i parken sedan dess. Kort sagt har vi mycket roligheter att se fram emot det kommande veckorna, och det är ju trots allt precis som det ska vara när det är sommarlov.
Tävlingstips för dig som gillar nätbingo

INLÄGGET ÄR ETT SAMARBETE MED NÄTBINGO.EU. Läs mer längst ner på sidan.

Här om dagen hittade jag en tävling, som passar perfekt för dig som gillar att spela nätbingo. Där har man chansen att samtidigt vinna en iPad Air 2 med 16 GB lagringsutrymme. Hade absolut inte tackat nej till den fina vinsten, dock är jag inte personen som spelar bingo och andra spel på nätet. Det har sina orsaker och jag har skrivit om det tidigare här i bloggen, men för att återgå till det hela så är det kort och gott för att jag är rädd. Har läst så otroligt mycket om spel beroende och är rädd att själv fastna - i fall man skulle ge sig på det hela.
 
Därför avstår jag helst ifrån att spela, och håller mig till det mindre riskfyllda spelen som trisslotter och Bingolotto någon gång per år. Men för er som är sugna och kanske spelar nätbingo ofta, så är tävlingen ett hett tips. Tävlingen går enkelt ut på att man registrerar sig på en bingosajt och sätter igång och spelar nätbingo. För varje 100 kr man spelar för får man en lott till den stora dragningen som sker den 1 oktober 2015. Man kan samla på sig hur många lotter man vill och på så sätt öka vinstchanserna, men det räcker med en lott för att chansen att vinna iPaden, som har ett värde av ca 3500-4000 kr.
 
Själv tycker jag det låter grymt bra, speciellt om man faktiskt hade tänkt spela bingo ändå, då får man ju en guld chans att faktiskt vara med och tävla om ytterligare en bonusvinst. 
 
På tala om det populära tv-programmet Bingolotto, som faktiskt är en av det få spel jag själv spelar, så är det tillbaka i TV4 efter att under flera år ha sänts i Sjuan. Bingolotto börjar åter sändas i TV4 i samband med höstpremiären i augusti. Själv har Alva och jag redan planerat in att vi ska spela och plocka fram lite mys på bordet. För är det något spel som är lite mysigt - och som faktiskt passar hela familjen så är det ju Bingolotto.

* Inlägget sker i samarbete med Nätbingo.eu och är sponsrat. Detta påverkar dock inte mina värderingar eller åsikter om produkterna/företagen. Dessa kommer alltid förbli personliga och kan inte bli köpta! Läs mer om min policy .

Alla har vi en plan B
När det kommer till karriären har vi alla olika mål och prioriteringar, en del människor föredrar en hög lön medan andra hellre prioriterar ett arbete som är flexibelt. För min del har min stora dröm alltid varit att få arbeta med mina intressen och passioner här i livet. Det för mig innebär ett arbete inom media där jag får vara social, kreativ och komma med nya idéer. Det är något jag nu jobbar stenhårt för att uppnå, men om jag emot förmodan inte skulle nå min dröm skulle jag kunna tänka mig ett arbete inom IT. Det är nämligen en branch som facinerar och intresserar mig, och en branch som platsar som en plan B på min lista.
 
Kanske skulle ett jobb som kunsult på bolaget LarssonCo, som jag även skriver det här inlägget med, passa mig bra? Det tror åtminstone jag att det skulle vara, och jag är absolut inte främmande för att lära mig mer om IT. Tvärtom faktiskt är jag väldigt facinerad av IT och dess utveckling, och det är helt klart något jag i framtiden skulle vilja utvecklas mer inom. Branchen i sig är dessutom riktigt stor, och den ökar för varje dag i och med nya appar och program som släpps och utvecklas. 
 
Skulle du själv kunna tänka dig att arbeta inom IT, eller gör du kanske redan det i dag? Skriv och berätta!