Matbord hos Trademax

INLÄGGET ÄR ETT SAMARBETE MED TRADEMAX.SE. Läs mer längst ner på sidan.

Mitt nya köksbord under påsken när jag bjöd på påskmiddag.
 
För mig är hemmet otroligt viktigt och jag tycker det är otroligt viktigt att man trivs, i och med att man faktiskt spenderar det mesta av sin tid där. För min del har det handlat mycket om inredning, och att få hem det rätta möblerna som symboliserar mig och mitt hem. Därför blev jag otroligt lycklig när jag under förra året fattade beslutet att beställa hem ett nytt köksbord. 
 
Innan mitt nya köksbord kom hem hatade jag bokstavlig tavlat att vara i köket. Det kändes inte hemtrevligt någonstans, och jag störde mig varje gång jag kom in i köket på att det förra bordet var så slitet. Nu är det inte alls desamma längre utan nu är t om köket en av mina favoritplatser. Mitt nya köksbord är inte bara snyggt utan rymmer även sex personer (eller mer med tilläggsskivor), vilket gör att jag enkelt kan bjuda hem hela familjen på middag. Desamma är det när det kommer till vardagsrummet med min nya soffa, den tillhör helt klart en av mina bästa köp och jag är så otroligt nöjd med kundservicen ifrån Trademax.se där den beställdes.
 
I dag finns det ju faktiskt flera olika typer av matbord, allt för att man ska hitta någon som man gillar. Hos Trademax kan man köpa matbord i en mängd olika material, färger och utföranden. Hade jag själv inte köpt ett köksbord nyligen, så skulle jag helt klart önska hem matgruppen Mathilda eller Rebecka. Kort sagt en matgrupp i vitt med plats för minst 6 platser. Stilren, enkel och stabil är mina ledord.
 
Har du något favoritbord? Eller några matstolar du gillar extra mycket?

* Inlägget sker i samarbete med Trademax.se och är sponsrat. Detta påverkar dock inte mina värderingar eller åsikter om produkterna/företagen. Dessa kommer alltid förbli personliga och kan inte bli köpta! Läs mer om min policy .

Bakom den här bloggen hittar ni mig, Sanna. En 27-årig driven och positiv tjej med höga karriärambitioner och ett stort intresse för design, foto och att skriva. Avslutade mina studier på IT-media programmet på John Bauer gymnasiet sommaren 2012, och arbetar nu som lekvärd på Vildmarkshotellet. Arbetar förutom det även extra vid behov som butikskommunikatör, ansiktsmålare och eventpersonal.

Som person har jag alltid något nytt projekt på gång, och tillsammans med min kollega jobbar jag med att driva vår hemsida Unga Föräldrar och vårt bloggnätverk Norrköping Event & PR som utvecklas i rasande takt, samtidigt som vi driver och är grundare bakom konceptet Mammamingel som är ett event som arrangeras årligen i Norrköping. Kort sagt en tjej med många bollar i luften.

Den lediga tid som jag har kvar spenderar jag gärna med min 11 åriga dotter Alva eller mina vänner. Vi reser ofta i väg och besöker event, mässor och pressvisningar av olika slag. Där får mitt intresse utav att nätverka och träffa nytt folk ta plats, samtidigt som vi får pröva många nya produkter vilket är ett intresse jag och min dotter delar. Läser även gärna mycket böcker, följer TV-serier eller tittar på spännande filmer när tid och tillfälle ges.

Annonsera eller kontakta mig?
mammasvardag@hotmail.com

Läs gärna min PR & Policy.