Nyheter ifrån Cloetta: Malaco och Läkerol

Här om dagen ramlade det in ett härligt paket med smarriga nyheter ifrån Malaco och Läkerol. Det var två nya favoriter i Malacos småpåsefamilj – Colaflaskor och Salt sill. Cloettas mest uppskattade smaker inom lösviktsgodis. Paket innehöll även två nya Läkerol smaker med inspiration från Thailand! Dröm dig bort till soldränkta stränder och kristallklart vatten med våra fräscha och unika smaker med twist. Det nya smakerna heter Ginger Lime och Chili Licorice och deras fantastiskt fina askar är båda inklädda i temats färger.

Själv fastnade vi direkt för smågodiset, och det var även det som åts upp först. Det härligt goda colaflaskorna känner man ju igen sedan tidigare, och det lanserades faktiskt redan på 80-talet medan den salta sillen går så långt tillbaka som till 50-talet! Salta sillen hade vi dock faktiskt inte ätit förut trots att den har funnits så länge. Så det kändes lite extra spännande, och nu i efterhand kan jag absolut lova att vi kommer äta den vid fler tillfällen.


När det kommer till det nya smakerna ifrån Läkerol blev det dessvärre inga favoriter. Läkerol Ginger Lime har en frisk smak med en hint av ingefära och Läkerol Chili Licorice smakar lakrits med lite extra hetta. Den ena var alldeles för stark, medan den andra var alldeles för sur. Själv har både jag och Alva en annan stor favorit när det kommer till Läkerol, en annan nyhet som släpptes för inte allt för länge sedan. Nämligen Salty Carmel som är riktigt, riktigt god. Så den rekommenderar vi varmt vidare.


Alla produkter lanseras under veckan, och godispåsarna kommer i påsar om 80 gram. 

Ny aktivitetslounge för hela familjen

I juli öppnar en aktivitetslounge på 450kvm för både stora och små på Scandic Talk i Stockholm. I aktivitetsloungen finns PlayStation4 med ett stort utbud av spel och en inomhusplan för innebandy. Scandic Talk är redan idag ett barnvänligt hotell men satsar under högsommaren på att involvera hela familjen som bor på hotellet till lek genom att öppna upp en aktivitetslounge, i anslutning till Stockholmsmässan. På 450kvm kan hela familjen roa sig med spel i PlayStation4* med att köra racing i DriveClub, ta en match i FIFA15 eller sjunga Singstar Ultimate Party. För de allra minsta finns en pysselhörna där kreativiteten kan flöda och ett minikök där kokkonsterna kan testas.
 
Det finns även möjlighet att utöva innebandy eller ta en pingismatch vid pingisborden. I den angränsande Bistrobaren finns alla slags förfriskningar, snacks och varmrätter att beställa. På plats finns även en aktivitetsvärd.
 
Detta är något som jag som fd ambassadör för Alfonshotellet/Rica Talk Hotel, eller Scandic Talk som det numera heter tycker känns högst aktuellt att tipsa vidare om. Själv hoppas jag få besöka hotellet framåt hösten eller kanske t o m redan nu någon gång under sommaren. Rekommenderar varmt er läsare vidare dit om ni ska på äventyr med barnen i Stockholm i sommar.

Testfamilj för Jollyroom.se

 
Här om dagen ramlade ett mejl in ifrån fantastiska Jollyroom.se, och jag kan lova att jag var nervös när det öppnades, och att ett glädjerus kom när jag läste att jag och Alva har blivit utvalda till testfamilj. Vi ska nu under sommaren få testa på både en Pinepeak sparkcykel och Shoeps skoband.
 
Det känns riktigt kul och både jag och Alva ser med spänning fram emot det här uppdraget. Själv är jag riktigt nyfiken på Shoeps skoband, då dessa verkligen verkar lovande för barn som ännu inte lärt sig knyta skorna. Alva berättade dock under dagen i dag att hon redan kunde knyta skorna. Det var faktiskt mer än jag själv visste om, så jag blev riktigt nyfiken på att få se i fall det stämmer. Så ett test ska utföras inom kort så får vi se om hon har rätt i det hela. För vem vet kanske kan hon? Ibland lär sig barn saker och ting snabbare än man tror, och det är inte alltid lätt att som förälder hinna med i allt som sker. Oavsett vilket så tror jag att Shoeps skoband kommer vara riktigt grymma.
 
Alva är dock desto mer nyfiken på sparkcykeln, och längtar redan ivrigt på att få ge sig ut på gården utanför. Så allt vi kan göra nu är att invänta leveransen, och passa på redan nu att ge ett stort tack till fantastiska Jollyroom.se för den här fantastiska möjligheten.

Norrköping Event & PR

Vi har drivit och arrangerat Mammamingel i fyra år nu, och valt att ta det vidare och samlat våra event under namnet Norrköping Event & PR. Vår hemsida släpps inom kort, medan redan nu kan ni gå in och gilla oss på Facebook och dela sidan vidare.

 

Vi arbetar just nu med höstens aktiviter, och har flera spännade event och planer framöver. Det känns helt fantastiskt och jag kan inte med ord beskriva hur otroligt bra det känns.Vi har även som ni kanske läst tidigare även startat upp vårt nätverk där man som anmäld får inbjudningar till spännande event, VIP-kvällar, press releases, exklusiva tävlingar osv. 

 

Om ni ännu inte står med i vårt nätverk, så tycker jag absolut nu ska skriva in er direkt. Det gör ni enklast igenom att skicka in ett mejl till oss på norrkopingeventpr@outlook.com och uppger ert namn, stad, födelseår på dig och dina eventuella barn och eventuellt instagramnamn och/eller bloggadress. Skriva gärna med antal unika besökare i veckan!

 

Nätverket är öppet för alla oavsett kön, stad eller ålder och du behöver inte vara förälder.

Bakom den här bloggen hittar ni mig, Sanna. En 27-årig driven och positiv tjej med höga karriärambitioner och ett stort intresse för design, foto och att skriva. Avslutade mina studier på IT-media programmet på John Bauer gymnasiet sommaren 2012, och arbetar nu som restaurangbiträde på Kolmårdens Djurpark. Arbetar förutom det även extra vid behov som butikskommunikatör, ansiktsmålare och eventpersonal.

Som person har jag alltid något nytt projekt på gång, och tillsammans med min kollega jobbar jag med att driva vår hemsida Unga Föräldrar och vårt bloggnätverk Norrköping Event & PR som utvecklas i rasande takt, samtidigt som vi driver och är grundare bakom konceptet Mammamingel som är ett event som arrangeras årligen i Norrköping. Kort sagt en tjej med många bollar i luften.

Den lediga tid som jag har kvar spenderar jag gärna med min 11 åriga dotter Alva eller mina vänner. Vi reser ofta i väg och besöker event, mässor och pressvisningar av olika slag. Där får mitt intresse utav att nätverka och träffa nytt folk ta plats, samtidigt som vi får pröva många nya produkter vilket är ett intresse jag och min dotter delar. Läser även gärna mycket böcker, följer TV-serier eller tittar på spännande filmer när tid och tillfälle ges.

Annonsera eller kontakta mig?
mammasvardag@hotmail.com

Läs gärna min PR & Policy.