Mammasvardag

Lamaze-ugglenattlampa - inte bara för det små
För en tid tillbaka sedan kom det hem en mysig Lamaze ugglenattlampa. Min första tanke var att ge den vidare till någon i vår närhet som är lite mindre, då den i själva verket är anpassad för barn i åldern 0-24 mån. Men Alva fastnade totalt för den söta Lamaze-ugglenattklampan, och insisterade direkt på att hon skulle ha den kvar själv. 
 
Sagt och gjort den blev kvar här hemma, och har sedan dess sovit tillsammans med Alva. Den söta och mjuka ugglenattlampan hjälper nämligen barnen att somna. Den spelar lugn musik och har en mage som lyser tillsammans med starka färger som stimulerar barnets känselsinne. Själv rekommenderar jag den verkligen och tycker den passar såväl små som lite större barn. Alva själv älskar den och jag känner verkligen att den är säker och håller hög kvalité precis som Lamazes alla andra produkter. 
 
Lamazes mjuka leksaker stimulerar sinnena och är enkla att ta med sig överallt, t.ex. i barnvagnen, i bilen eller när man besöker familj och vänner. De är med andra ord helt perfekt, och håller dessutom länge så barn efter barn kan ärva de av varandra.
Burn Cancer!
Jag själv älskar att stötta och kunna bidra till andra, och gör det så ofta jag bara kan, för att andra människor ska få en bättre levnadssituation. För mig är därför Ung Cancer något som ligger varmt om hjärtat, och därför blev jag otroligt glad när Jollyroom hörde av sig och ville skicka hem dessa underbara och fantastiskt snygga ljus.
 
Dessa Burn Cancer ljus doftar inte bara ljuvlig, utan det säljs även till förmån för Ung Cancer och kommer den 1 oktober börja säljas hos Jollyroom. Den här unika serien med doftljus har tagits fram speciellt för det här initiativet och är både miljövänliga och gjorda på hållbart producerad soja wax. Vill ni tända ljus med riktigt gott samvete i höst, så är det med andra ord dessa ljus ni borde köpa hem. 
 
Burn Cancer är ett projekt från Victorian som säljs i förmån för Ung Cancer där en del av priset från varje sålt ljus går oavkortat till Ung Cancers arbete för att hjälpa unga cancersjuka både under och efter sjukdom.
Peter & Mathilda - Julen är här 2015
Nu när hösten är här planeras det in mycket roligheter, och något vi ibland annat har bokat in redan är julkonserten Peter & Mathilda – Julen är här 2015. Vi var på den redan förra året och den var riktigt bra. Stämningen var på topp och det spelades såväl nya som gamla jullåtar, allt från klassiskt till rock´n´roll, i en varierande och underhållande show med mycket humor och sångglädje.
 
Brukar ni gå på julkonserter? Ska ni på någon i år kanske?