Lamaze-ugglenattlampa - inte bara för det små

För en tid tillbaka sedan kom det hem en mysig Lamaze ugglenattlampa. Min första tanke var att ge den vidare till någon i vår närhet som är lite mindre, då den i själva verket är anpassad för barn i åldern 0-24 mån. Men Alva fastnade totalt för den söta Lamaze-ugglenattklampan, och insisterade direkt på att hon skulle ha den kvar själv. 
 
Sagt och gjort den blev kvar här hemma, och har sedan dess sovit tillsammans med Alva. Den söta och mjuka ugglenattlampan hjälper nämligen barnen att somna. Den spelar lugn musik och har en mage som lyser tillsammans med starka färger som stimulerar barnets känselsinne. Själv rekommenderar jag den verkligen och tycker den passar såväl små som lite större barn. Alva själv älskar den och jag känner verkligen att den är säker och håller hög kvalité precis som Lamazes alla andra produkter. 
 
Lamazes mjuka leksaker stimulerar sinnena och är enkla att ta med sig överallt, t.ex. i barnvagnen, i bilen eller när man besöker familj och vänner. De är med andra ord helt perfekt, och håller dessutom länge så barn efter barn kan ärva de av varandra.

Burn Cancer!

Jag själv älskar att stötta och kunna bidra till andra, och gör det så ofta jag bara kan, för att andra människor ska få en bättre levnadssituation. För mig är därför Ung Cancer något som ligger varmt om hjärtat, och därför blev jag otroligt glad när Jollyroom hörde av sig och ville skicka hem dessa underbara och fantastiskt snygga ljus.
 
Dessa Burn Cancer ljus doftar inte bara ljuvlig, utan det säljs även till förmån för Ung Cancer och kommer den 1 oktober börja säljas hos Jollyroom. Den här unika serien med doftljus har tagits fram speciellt för det här initiativet och är både miljövänliga och gjorda på hållbart producerad soja wax. Vill ni tända ljus med riktigt gott samvete i höst, så är det med andra ord dessa ljus ni borde köpa hem. 
 
Burn Cancer är ett projekt från Victorian som säljs i förmån för Ung Cancer där en del av priset från varje sålt ljus går oavkortat till Ung Cancers arbete för att hjälpa unga cancersjuka både under och efter sjukdom.

Peter & Mathilda - Julen är här 2015

Nu när hösten är här planeras det in mycket roligheter, och något vi ibland annat har bokat in redan är julkonserten Peter & Mathilda – Julen är här 2015. Vi var på den redan förra året och den var riktigt bra. Stämningen var på topp och det spelades såväl nya som gamla jullåtar, allt från klassiskt till rock´n´roll, i en varierande och underhållande show med mycket humor och sångglädje.
 
Brukar ni gå på julkonserter? Ska ni på någon i år kanske? 

UnderBARA BARN mässan

Nu är det inte alls långt kvar tills det är dags för årets UnderBARA BARN mässa i Stockholm. I år arrangeras mässan för tolfte gången och det känns alltid lika spännande. För egen del betyder mässan otroligt mycket och inte bara för att det är trevligt att komma i väg, shoppa och spana in nyheter. Utan även för att det är ett otroligt tillfälle att få träffa flera av mina samarbetspartners, och samtidigt skapa nya ibland mässans alla utställare. 
 
I år kommer förra årets succé med mammabarnyoga tillbaka. Förutom det bjuds det på flera aktiviteter, en massa inspiration och kunskap. Flera härliga företag finns med på plats och själv ser jag fram emot lite extra att få träffa Filioli (Martin & Millan) som jag är ambassadör för, Little Fairies som har det mesta när det vankas fest och kalas och Kids Concept där jag alltid hittar något jag bara måste ha. Några andra godingar som lär få ett besök av mig är Acrilex med alla sina goda vitaminer, Remia med det som behövs till vintern och BeSafe som alltid är lika trevliga. Sist men inte minst måste ett besök göras hos Bamba som inte ofta syns tills ute i minglet och Bombadill som alltid får mig att bli lite fikasugen.
 
Kort sagt innehåller mässan en massa härligt, och jag kan inte annat än att skriva att jag varmt rekommenderar ett besök där, och att ni säger hej om ni ska dit och ser mig.

Cirkus Scott och Så ock på jorden

Det senaste veckorna har det varit fullt upp, och det känns inte alls som vi har varit mycket hemma. Det kändes därför riktigt skönt att i dag bara vara hemma och fixa och dona. Alva har dock inte riktigt varit hemma hela dagen, utan har även hunnit med att vara ute på gården och leka och dessutom varit en sväng hos Kalle. Själv har jag spenderat en stor del av dagen till plugg, då jag i ärlighetens namn kände att jag hade massor som skulle ordnas.
 
Nu i efterhand måste jag få skriva att jag är riktigt stolt. Under kvällen fick jag nämligen i väg hela tre uppgifter, och om jag inte är helt  ute och cyklar nu, så betyder det att jag nu ligger i fas. Det känns faktiskt riktigt skönt speciellt i och med att jag troligtvis har jobb att vänta mig inom kort. Ena jobbet ringde nämligen i fredags när jag var på lektion, och ville troligtvis höra sig för om ett nytt uppdrag, men eftersom det hade gått hem för dagen när jag hade tid att återkoppla, så får jag vänta tills på måndag innan jag får reda på vad saken gällde. Själv håller jag dock tummarna på mer jobb, då det inte alls är fel med lite extra pengar nu lagom till både min och Alvas födelsedag i oktober respektive november.
 
För att gå vidare till morgondagen så väntar ett besök i Linköping. I morgon ska vi nämligen se Cirkus Scott senaste show och givetvis ska barnen testa på lite roligheter. Därefter är planen att vi på något under ska lyckas hinna med både Alvas cirkusgympa på badhuset, samtidigt som vi ska på bio som Hyresbostäder (min hyresvärd) bjuder på tillsammans med lite roliga aktiviteter. Återigen en fullspäckad och händelserik dag att se fram emot.
Bakom den här bloggen hittar ni mig, Sanna. En 27-årig driven och positiv tjej med höga karriärambitioner och ett stort intresse för design, foto och att skriva. Avslutade mina studier på IT-media programmet på John Bauer gymnasiet sommaren 2012, och arbetar nu som restaurangbiträde på Kolmårdens Djurpark. Arbetar förutom det även extra vid behov som butikskommunikatör, ansiktsmålare och eventpersonal.

Som person har jag alltid något nytt projekt på gång, och tillsammans med min kollega jobbar jag med att driva vår hemsida Unga Föräldrar och vårt bloggnätverk Norrköping Event & PR som utvecklas i rasande takt, samtidigt som vi driver och är grundare bakom konceptet Mammamingel som är ett event som arrangeras årligen i Norrköping. Kort sagt en tjej med många bollar i luften.

Den lediga tid som jag har kvar spenderar jag gärna med min 11 åriga dotter Alva eller mina vänner. Vi reser ofta i väg och besöker event, mässor och pressvisningar av olika slag. Där får mitt intresse utav att nätverka och träffa nytt folk ta plats, samtidigt som vi får pröva många nya produkter vilket är ett intresse jag och min dotter delar. Läser även gärna mycket böcker, följer TV-serier eller tittar på spännande filmer när tid och tillfälle ges.

Annonsera eller kontakta mig?
mammasvardag@hotmail.com

Läs gärna min PR & Policy.