Mammasvardag

Beställt hem nya skor
Nu var det dags att beställa hem nya skor, och den här gången gick det faktiskt ganska snabbt. Det kändes riktigt skönt med tanke på att jag vanligtvis hatar att handla skor. Det är faktiskt något de som känner mig privat är väl medvetna om och det har sina anledningar i att jag aldrig hittar rätt typ av sko och/eller till rätt typ av pris. Det är nämligen alltid en massa strul med att storleken jag behöver inte finns inne, att utbudet är för dåligt eller rent utav alldeles för dyrt för plånboken.


Därför känner jag mig riktigt lycklig lottad över att jag förra året kom på knepet. Jag ska sluta handla i butikerna, och i stället beställa online. Där finns det oftast både större utbud, rätt storlekar och många gånger chans till både rabatter och återbäring i form av diverse sidor som Refunder, Cashbacker och Cashbackshopping.

Den här gången blev det en beställning från Footway.se, där jag utnyttjade kampanjen ”Köp 3, betala för 2”. Det blev tre par var till mig och Alva, och jag köpte faktiskt med ett par sandaler var som vi kan packa ner i väskorna till Spanien i sommar. Det var verkligen välbehövligt och det känns skönt att nu kunna checka av ytterligare en punkt på den stora inköpslistan inför vår resa. Det är ju trots allt bara 81 dagar kvar tills vi åker, och här hemma räknar vi ner dagarna för fullt.