Byte av blogg!

Den sista tiden har jag tappat inspirationen att blogga, det har varit riktigt tråkigt och jag har länge känt att en förändring har behövts. Så i dag valde jag att ta det stora klivet att flytta min blogg, och ni hittar mig numera inne på bloggadressen http://nouw.com/mammasvardag, jag hoppas jag kommer trivas med det nya bytet och få tillbaka inspirationen att börja blogga lite mer regelbundet.
 
Hoppas givetvis även ni läsare kommer uppskatta bytet, och att ni fortsätter följa mig och Alva på våra äventyr och i vår vardag.
 
Avslutar med att skriva att jag givetvis hoppas kunna flytta över min domän dit så snart som möjligt.
Bakom den här bloggen hittar ni mig, Sanna. En 26-årig driven och positiv tjej med höga karriärambitioner och ett stort intresse för design, foto och att skriva. Avslutade mina studier på IT-media programmet på John Bauer gymnasiet sommaren 2012, och arbetar nu som restaurangbiträde på Kolmårdens Djurpark. Arbetar förutom det även extra vid behov som butikskommunikatör, ansiktsmålare och eventpersonal.

Som person har jag alltid något nytt projekt på gång, och tillsammans med min kollega jobbar jag med att driva vår hemsida Unga Föräldrar och vårt bloggnätverk Norrköping Event & PR som utvecklas i rasande takt, samtidigt som vi driver och är grundare bakom konceptet Mammamingel som är ett event som arrangeras årligen i Norrköping. Kort sagt en tjej med många bollar i luften.

Den lediga tid som jag har kvar spenderar jag gärna med min 10 åriga dotter Alva eller mina vänner. Vi reser ofta i väg och besöker event, mässor och pressvisningar av olika slag. Där får mitt intresse utav att nätverka och träffa nytt folk ta plats, samtidigt som vi får pröva många nya produkter vilket är ett intresse jag och min dotter delar. Läser även gärna mycket böcker, följer TV-serier eller tittar på spännande filmer när tid och tillfälle ges.

Annonsera eller kontakta mig?
mammasvardag@hotmail.com

Läs gärna min PR & Policy.