En bästis dag på stan

I dag hade jag och Jessica planerat in att ses utan barn och pojkvänner. De är något som sker otroligt sällan och något som vi faktiskt inte har gjort på flera år. För mig betyder sådana här dagar därför lite extra, i och med att jag vet att det kanske dröjer innan det ges tid för det igen. Nu finns det dock lyckligtvis betydligt mycket större möjligheter än tidigare, i och med att jag numera studerar på distans. Det ger mig nämligen en möjlighet att själv strukturera upp och prioritera min tid.
 

I dag blev det därför att jag unnade mig en hel dag på stan. Det kändes skönt att komma i väg själv och ladda upp batterierna. Få prata av sig, umgås lite bara vi två och ha det trevligt tillsammans. Vi njöt av god mat på Lindahls, fika på Espresso House och en massa shopping. Det blev lite nya kläder till både mig och Alva, varav en del av det ska packas ner i Alvas nya resväska.

För mig blev det faktiskt även ett besök hos frisören, och det om något var något som behövdes. Själv blev jag super nöjd med den nya frisyren. Håret känns super fräscht och mjukt. Har även lite ny hårfärg att fixa med här hemma de kommande dagarna. Det om något kommer bli spännande och jag hoppas kunna bjuda på ett resultat när det är klart. För att summera det hela så har dagen kortfattat varit riktigt, riktigt bra. Jag längtar redan tills nästa bästis dag.

Bakom den här bloggen hittar ni mig, Sanna. En 26-årig driven och positiv tjej med höga karriärambitioner och ett stort intresse för design, foto och att skriva. Avslutade mina studier på IT-media programmet på John Bauer gymnasiet sommaren 2012, och arbetar nu som restaurangbiträde på Kolmårdens Djurpark. Arbetar förutom det även extra vid behov som butikskommunikatör, ansiktsmålare och eventpersonal.

Som person har jag alltid något nytt projekt på gång, och tillsammans med min kollega jobbar jag med att driva vår hemsida Unga Föräldrar och vårt bloggnätverk Norrköping Event & PR som utvecklas i rasande takt, samtidigt som vi driver och är grundare bakom konceptet Mammamingel som är ett event som arrangeras årligen i Norrköping. Kort sagt en tjej med många bollar i luften.

Den lediga tid som jag har kvar spenderar jag gärna med min 11 åriga dotter Alva eller mina vänner. Vi reser ofta i väg och besöker event, mässor och pressvisningar av olika slag. Där får mitt intresse utav att nätverka och träffa nytt folk ta plats, samtidigt som vi får pröva många nya produkter vilket är ett intresse jag och min dotter delar. Läser även gärna mycket böcker, följer TV-serier eller tittar på spännande filmer när tid och tillfälle ges.

Annonsera eller kontakta mig?
mammasvardag@hotmail.com

Läs gärna min PR & Policy.