Mammasvardag

En bästis dag på stan
I dag hade jag och Jessica planerat in att ses utan barn och pojkvänner. De är något som sker otroligt sällan och något som vi faktiskt inte har gjort på flera år. För mig betyder sådana här dagar därför lite extra, i och med att jag vet att det kanske dröjer innan det ges tid för det igen. Nu finns det dock lyckligtvis betydligt mycket större möjligheter än tidigare, i och med att jag numera studerar på distans. Det ger mig nämligen en möjlighet att själv strukturera upp och prioritera min tid.
 

I dag blev det därför att jag unnade mig en hel dag på stan. Det kändes skönt att komma i väg själv och ladda upp batterierna. Få prata av sig, umgås lite bara vi två och ha det trevligt tillsammans. Vi njöt av god mat på Lindahls, fika på Espresso House och en massa shopping. Det blev lite nya kläder till både mig och Alva, varav en del av det ska packas ner i Alvas nya resväska.

För mig blev det faktiskt även ett besök hos frisören, och det om något var något som behövdes. Själv blev jag super nöjd med den nya frisyren. Håret känns super fräscht och mjukt. Har även lite ny hårfärg att fixa med här hemma de kommande dagarna. Det om något kommer bli spännande och jag hoppas kunna bjuda på ett resultat när det är klart. För att summera det hela så har dagen kortfattat varit riktigt, riktigt bra. Jag längtar redan tills nästa bästis dag.