En dag i soliga Vadstena

I dag bar det av för en liten dagsutflykt till Vadstena. Där borta blev det ett besök hos min storebror Kari. Vi mumsade pizza på grillen, avnjöt GB:s nya glassar ute i solen, pratade om det mesta och tittade på Alva som busade i lekparken. Det var en riktigt trevlig dag och det var skönt att komma bort från vardagen och all stress där hemma.
 

För är det något som jag älskar med staden Vadstena så är det lugnet. I den här staden händer det inte så mycket, och det gör att lugnet direkt infinner sig, särskilt när man går ute längst med vattnet i solen. Här ges man nämligen verkligen tid att bara vara och tänka, samtidigt som man kan njuta av vattnet som skvalpar emot stenarna, fiskmåsarna som flyger ovanför och det vackra svanarna intill kanten. Det var precis vad vi gjorde och jag sög in så mycket lugn jag bara kunde, och ser redan fram emot nästa besök framöver.

 
Bakom den här bloggen hittar ni mig, Sanna. En 26-årig driven och positiv tjej med höga karriärambitioner och ett stort intresse för design, foto och att skriva. Avslutade mina studier på IT-media programmet på John Bauer gymnasiet sommaren 2012, och arbetar nu som restaurangbiträde på Kolmårdens Djurpark. Arbetar förutom det även extra vid behov som butikskommunikatör, ansiktsmålare och eventpersonal.

Som person har jag alltid något nytt projekt på gång, och tillsammans med min kollega jobbar jag med att driva vår hemsida Unga Föräldrar och vårt bloggnätverk Norrköping Event & PR som utvecklas i rasande takt, samtidigt som vi driver och är grundare bakom konceptet Mammamingel som är ett event som arrangeras årligen i Norrköping. Kort sagt en tjej med många bollar i luften.

Den lediga tid som jag har kvar spenderar jag gärna med min 10 åriga dotter Alva eller mina vänner. Vi reser ofta i väg och besöker event, mässor och pressvisningar av olika slag. Där får mitt intresse utav att nätverka och träffa nytt folk ta plats, samtidigt som vi får pröva många nya produkter vilket är ett intresse jag och min dotter delar. Läser även gärna mycket böcker, följer TV-serier eller tittar på spännande filmer när tid och tillfälle ges.

Annonsera eller kontakta mig?
mammasvardag@hotmail.com

Läs gärna min PR & Policy.