En ny arbetsdag i Linköping

Nu bär det strax av emot Linköping för lite jobb. I dag bjuder jag på olika smaker från NESCAFÉ Dolce Gusto. Det känns riktigt spännande och själv är jag grymt nyfiken på att provsmaka både Chai Tea Latte och Nesquik. För egen del är jag själv inget stort fan utav kaffe, men det är roligt att leka loss och lära sig mer om barista yrket som faktiskt är riktigt intressant. Dessutom är det ju en grym fördel att kunna fixa riktigt gott kaffe när man t o m själv inte ens dricker det. Det brukar imponera på de allra flesta och är en rolig merit att ha med sig i bakfickan.
 

I övrigt sker det inte så mycket i mer i dag, utan det blir förhoppningsvis lite plugg framåt kvällen om det inte blir allt för sent. Alva kommer spendera dagen i skolan precis som vanligt, och därefter en stund hos mina föräldrar tills jag kommer hem. Om jag känner henne rätt så kommer hon och Kalle nog cykla, hoppa studsmatta eller kanske spela tv-spel tillsammans. Helt beroende på vädret som än så länge ser ljust och fint ut här.

Vad händer hos er i dag? Har ni något roligt inplanerat denna torsdag?

Bakom den här bloggen hittar ni mig, Sanna. En 26-årig driven och positiv tjej med höga karriärambitioner och ett stort intresse för design, foto och att skriva. Avslutade mina studier på IT-media programmet på John Bauer gymnasiet sommaren 2012, och arbetar nu som restaurangbiträde på Kolmårdens Djurpark. Arbetar förutom det även extra vid behov som butikskommunikatör, ansiktsmålare och eventpersonal.

Som person har jag alltid något nytt projekt på gång, och tillsammans med min kollega jobbar jag med att driva vår hemsida Unga Föräldrar och vårt bloggnätverk Norrköping Event & PR som utvecklas i rasande takt, samtidigt som vi driver och är grundare bakom konceptet Mammamingel som är ett event som arrangeras årligen i Norrköping. Kort sagt en tjej med många bollar i luften.

Den lediga tid som jag har kvar spenderar jag gärna med min 10 åriga dotter Alva eller mina vänner. Vi reser ofta i väg och besöker event, mässor och pressvisningar av olika slag. Där får mitt intresse utav att nätverka och träffa nytt folk ta plats, samtidigt som vi får pröva många nya produkter vilket är ett intresse jag och min dotter delar. Läser även gärna mycket böcker, följer TV-serier eller tittar på spännande filmer när tid och tillfälle ges.

Annonsera eller kontakta mig?
mammasvardag@hotmail.com

Läs gärna min PR & Policy.