Letar efter nya utmaningar!

Min senaste demo för Wasa bröds fantastiskt goda nyheter Wasa Gourmet. Min personliga favorit är helt klart Wasa Müsli Gourmet som har en touch av brunsocker och kanel. Himmelskt god och ett tips till er!

Det har förändrats en hel del för mig i sommar, och jag kommer inte arbeta på Kolmårdens Djurpark som planerat. Det blev lite strul kring ledighet för min del, och jag tvingades till sist att välja i mellan jobb och vår resa till Spanien som redan är betalad och inbokad sedan länge. Det var ett tufft beslut och ett beslut jag egentligen inte alls ville ta så det känns väldigt tråkigt. Men jag hoppas få möjlighet att arbeta på Kolmårdens Djurpark vid ett annat tillfälle, och till dess får jag helt enkelt söka efter nya utmaningar och jag hoppas jag hittar något passande till sommaren.

Som det ser ut nu arbetar jag extra med demos vid sidan av mina studier. Det är ett fantastiskt arbete som jag verkligen älskar, men det är tråkigt nog mer ett extra jobb som man kan ha vid sidan av studierna och inte riktigt ett heltidsarbete. Det innebär att jag trots att jag nu arbetar och är anställd på inte mindre än fyra företag, är på jakt efter ett nytt med fler timmar inför sommaren.

Så har ni tips eller kanske söker ni själv folk inom Östergötland, och tror att jag skulle passa bra hos er så kontakta mig mer än gärna. Jag är öppen för det mesta men har ett extra stort intresse för arbete inom kommunikation, service och marknadsföring.

 

Bakom den här bloggen hittar ni mig, Sanna. En 26-årig driven och positiv tjej med höga karriärambitioner och ett stort intresse för design, foto och att skriva. Avslutade mina studier på IT-media programmet på John Bauer gymnasiet sommaren 2012, och arbetar nu som restaurangbiträde på Kolmårdens Djurpark. Arbetar förutom det även extra vid behov som butikskommunikatör, ansiktsmålare och eventpersonal.

Som person har jag alltid något nytt projekt på gång, och tillsammans med min kollega jobbar jag med att driva vår hemsida Unga Föräldrar och vårt bloggnätverk Norrköping Event & PR som utvecklas i rasande takt, samtidigt som vi driver och är grundare bakom konceptet Mammamingel som är ett event som arrangeras årligen i Norrköping. Kort sagt en tjej med många bollar i luften.

Den lediga tid som jag har kvar spenderar jag gärna med min 11 åriga dotter Alva eller mina vänner. Vi reser ofta i väg och besöker event, mässor och pressvisningar av olika slag. Där får mitt intresse utav att nätverka och träffa nytt folk ta plats, samtidigt som vi får pröva många nya produkter vilket är ett intresse jag och min dotter delar. Läser även gärna mycket böcker, följer TV-serier eller tittar på spännande filmer när tid och tillfälle ges.

Annonsera eller kontakta mig?
mammasvardag@hotmail.com

Läs gärna min PR & Policy.