Mammasvardag

Letar efter nya utmaningar!
Min senaste demo för Wasa bröds fantastiskt goda nyheter Wasa Gourmet. Min personliga favorit är helt klart Wasa Müsli Gourmet som har en touch av brunsocker och kanel. Himmelskt god och ett tips till er!

Det har förändrats en hel del för mig i sommar, och jag kommer inte arbeta på Kolmårdens Djurpark som planerat. Det blev lite strul kring ledighet för min del, och jag tvingades till sist att välja i mellan jobb och vår resa till Spanien som redan är betalad och inbokad sedan länge. Det var ett tufft beslut och ett beslut jag egentligen inte alls ville ta så det känns väldigt tråkigt. Men jag hoppas få möjlighet att arbeta på Kolmårdens Djurpark vid ett annat tillfälle, och till dess får jag helt enkelt söka efter nya utmaningar och jag hoppas jag hittar något passande till sommaren.

Som det ser ut nu arbetar jag extra med demos vid sidan av mina studier. Det är ett fantastiskt arbete som jag verkligen älskar, men det är tråkigt nog mer ett extra jobb som man kan ha vid sidan av studierna och inte riktigt ett heltidsarbete. Det innebär att jag trots att jag nu arbetar och är anställd på inte mindre än fyra företag, är på jakt efter ett nytt med fler timmar inför sommaren.

Så har ni tips eller kanske söker ni själv folk inom Östergötland, och tror att jag skulle passa bra hos er så kontakta mig mer än gärna. Jag är öppen för det mesta men har ett extra stort intresse för arbete inom kommunikation, service och marknadsföring.