Livsstilsförändring

I morgon är det första dagen på mitt nya liv, och jag vet att det känns som en dålig klyscha när jag skriver det, och att jag säkert skrivit det flera gånger förut. Men den här gången ska jag verkligen fixa det och ändra om min livsstil helt. Jag vet att jag förut alltid har varit ensam, och trevat mig fram i djungel kring vad man bör äta och inte och hur jag ska träna och inte.

Men nu har jag för första gången någonsin hjälp, stöd och peppning och de från fantastiska Linda & co från HälsoFreak. Det känns helt fantastiskt och det känns verkligen som de här kommer ge resultat och hjälpa mig på rätt väg emot mitt mål.

I morgon startar jag alltså med att hämta ut mina första måltider från restaurang HälsoFreak. Det blir två mellanmål, lunch och middag. Redan nu ser jag fram emot vad jag ska äta, och ser med spänning fram emot att få testa på mycket nytt under den kommande månaden. Förutom ny mat framöver har jag ett träningsschema att följa, och första veckan blir det fokus på simning, power walks och promenader. Det känns som en bra start och jag känner mig riktigt taggad.

Ni följer väl med mig på min resa?

10 saker ni inte visste om mig

Jag tycker det var dags för en 10 saker du inte visste om mig lista, hoppas ni gillar den? Vore kul om ni kunde göra en liknande i kommentarsfältet? Vem vet vi är kanske är mer lika än vad vi tror.

1. Jag hatar kaffe och kommer troligtvis aldrig lära mig dricka det, trots att ALLA poängterade att jag var tvungen att lära mig dricka det i samband med att Alva föddes. Själv vägrar jag och klarar inte ens av att äta godis, glass eller annat med kaffesmak. 

2. Jag har VÄRLDENS fobi för spindlar och insekter, och genom åren har mina syskon och Alva spelat mig många spratt. Min rädsla är så stor att jag t o m brast i tårar när Alva lade en godis spindel i mitt hår på skämt när jag satt framför Tv:n en gång. För att försvara mig så trodde jag faktiskt att det var en riktig först. 

3. Jag har ett födelsemärke på höger öga, och som liten ville jag operera bort det. Nu ser jag det i stället som en del av mig och tycker t o m det har en viss charm. 

4. Som liten bet jag på naglarna jämt och ständigt. Nu har jag lyckligtvis slutat med den dumma ovanan. 

5. Min favoritfrukt är ananas, och jag letar ständigt och jämt efter produkter som innehåller just ananas. Det kan vara allt från drycker, godis och parfymer till inredning med ananas som motiv. Nu senast blev det nya kökshanddukar till köket. 

6. Jag älskar att titta på frågesports program som Vem vet mest, Vem vet mest junior, Vem vill bli miljonär? och tittar ofta på dessa tillsammans med Alva. 

7. Jag har spelat alfiol som liten och ångrar ibland att jag slutade.

8. Jag drömmer om att någon gång i mitt liv ge ut en bok.

9. Jag dricker i princip aldrig alkohol, och de få gånger jag dricker så är det till 99% cider.

10. Jag älskar att planera saker. Typ resor, middagar, framtiden, jag är en sån som planerar nästa helg redan på måndagen. Men jag kan vara spontan ibland också haha.

Bakom den här bloggen hittar ni mig, Sanna. En 27-årig driven och positiv tjej med höga karriärambitioner och ett stort intresse för design, foto och att skriva. Avslutade mina studier på IT-media programmet på John Bauer gymnasiet sommaren 2012, och arbetar nu som restaurangbiträde på Kolmårdens Djurpark. Arbetar förutom det även extra vid behov som butikskommunikatör, ansiktsmålare och eventpersonal.

Som person har jag alltid något nytt projekt på gång, och tillsammans med min kollega jobbar jag med att driva vår hemsida Unga Föräldrar och vårt bloggnätverk Norrköping Event & PR som utvecklas i rasande takt, samtidigt som vi driver och är grundare bakom konceptet Mammamingel som är ett event som arrangeras årligen i Norrköping. Kort sagt en tjej med många bollar i luften.

Den lediga tid som jag har kvar spenderar jag gärna med min 11 åriga dotter Alva eller mina vänner. Vi reser ofta i väg och besöker event, mässor och pressvisningar av olika slag. Där får mitt intresse utav att nätverka och träffa nytt folk ta plats, samtidigt som vi får pröva många nya produkter vilket är ett intresse jag och min dotter delar. Läser även gärna mycket böcker, följer TV-serier eller tittar på spännande filmer när tid och tillfälle ges.

Annonsera eller kontakta mig?
mammasvardag@hotmail.com

Läs gärna min PR & Policy.