Mammasvardag

Livsstilsförändring
I morgon är det första dagen på mitt nya liv, och jag vet att det känns som en dålig klyscha när jag skriver det, och att jag säkert skrivit det flera gånger förut. Men den här gången ska jag verkligen fixa det och ändra om min livsstil helt. Jag vet att jag förut alltid har varit ensam, och trevat mig fram i djungel kring vad man bör äta och inte och hur jag ska träna och inte.

Men nu har jag för första gången någonsin hjälp, stöd och peppning och de från fantastiska Linda & co från HälsoFreak. Det känns helt fantastiskt och det känns verkligen som de här kommer ge resultat och hjälpa mig på rätt väg emot mitt mål.

I morgon startar jag alltså med att hämta ut mina första måltider från restaurang HälsoFreak. Det blir två mellanmål, lunch och middag. Redan nu ser jag fram emot vad jag ska äta, och ser med spänning fram emot att få testa på mycket nytt under den kommande månaden. Förutom ny mat framöver har jag ett träningsschema att följa, och första veckan blir det fokus på simning, power walks och promenader. Det känns som en bra start och jag känner mig riktigt taggad.

Ni följer väl med mig på min resa?

10 saker ni inte visste om mig
Jag tycker det var dags för en 10 saker du inte visste om mig lista, hoppas ni gillar den? Vore kul om ni kunde göra en liknande i kommentarsfältet? Vem vet vi är kanske är mer lika än vad vi tror.

1. Jag hatar kaffe och kommer troligtvis aldrig lära mig dricka det, trots att ALLA poängterade att jag var tvungen att lära mig dricka det i samband med att Alva föddes. Själv vägrar jag och klarar inte ens av att äta godis, glass eller annat med kaffesmak. 

2. Jag har VÄRLDENS fobi för spindlar och insekter, och genom åren har mina syskon och Alva spelat mig många spratt. Min rädsla är så stor att jag t o m brast i tårar när Alva lade en godis spindel i mitt hår på skämt när jag satt framför Tv:n en gång. För att försvara mig så trodde jag faktiskt att det var en riktig först. 

3. Jag har ett födelsemärke på höger öga, och som liten ville jag operera bort det. Nu ser jag det i stället som en del av mig och tycker t o m det har en viss charm. 

4. Som liten bet jag på naglarna jämt och ständigt. Nu har jag lyckligtvis slutat med den dumma ovanan. 

5. Min favoritfrukt är ananas, och jag letar ständigt och jämt efter produkter som innehåller just ananas. Det kan vara allt från drycker, godis och parfymer till inredning med ananas som motiv. Nu senast blev det nya kökshanddukar till köket. 

6. Jag älskar att titta på frågesports program som Vem vet mest, Vem vet mest junior, Vem vill bli miljonär? och tittar ofta på dessa tillsammans med Alva. 

7. Jag har spelat alfiol som liten och ångrar ibland att jag slutade.

8. Jag drömmer om att någon gång i mitt liv ge ut en bok.

9. Jag dricker i princip aldrig alkohol, och de få gånger jag dricker så är det till 99% cider.

10. Jag älskar att planera saker. Typ resor, middagar, framtiden, jag är en sån som planerar nästa helg redan på måndagen. Men jag kan vara spontan ibland också haha.