Decemberboxen från Loddo

I samband med vår inbjudan för vårt nätverk till Sagojul på Kolmården kom vi i kontakt med Loddo.se. För oss var Loddo ett helt nytt företag, och det kändes därför extra spännande att vi inte bara fick chansen att dela ut en varsin box per familj, utan dessutom fick den lyxiga äran att låta alla våra utvalda familjer få möjligheten att delta i Loddos expertpanel.

Vi själva fick givetvis en varsin plats i Loddos expertpanel vi också, och den lyxiga decemberboxen som vi fick och delade ut innehöll något för båda stora och små. Boxarna var riktigt tunga och det var tur att de flesta hade tillgång till bil att dumpa av alla giveaways i – för ingen inte ens vi själva orkade bära omkring på allt inne i parken.

I boxarna från Loddo kan man hitta allt från mat, städ, tvätt och hygien till förbrukningsvaror. Boxen har ett värde på 392 kr, men det kostar ynka 99 kr/box att prenumerera. Boxarna levereras varann månad och det finns ingen bindningstid. Hur bra är inte det?

Är ni sugna på boxen och vill beställa direkt så får ni 10% rabatt på första boxen med rabattkoden sk16

 

Innehåll i Loddo December 2016

 • Flux Drops
  Sockerfria och läskande sugtabletter som varar länge med en smak av rabarber och jordgubb.
 • Glade Doftljus Large
  Ett doftljus för de lite större ytorna med en stilren design som passar i alla hem. Fick varianten With Love som har en brinntid på 52 timmar.
 • Pritt Rainbow
  Färgade limstift som limmar och torkar i färg. Starkt och flexibelt lim för julpyssel med papper, papp, glitter m.m. Limmassan består av 90% naturliga ingredienser och är fri från lösningsmedel. 
 • Mjälloms Havre Tunnbröd
  Havretunnbröd är lätt och krispigt med fyllig smak av havre. Passar utmärkt till soppor, smörgåsbord och även till bickning med goda ostar, marmelad och chark. Det är helt mjölkfritt och bakade på svenska spannmål. 
 • Nutisal – Gourmé Mix
  Nutisal är nötterna för dig som bryr dig om kvalité. Alla nötter är noga utvalda och torrostas över öppen låga enligt en 70-årig libanesisk tradition. Detta bevarar nötens goda egenskaper och lyfter fram varje nöts indivduella smak och krispighet. 
 • Colgate PRO-Relief Whitening
  En tandkräm mot ilningar och som har en skonsam whiteningeffekt. Ser med spänning fram emot att få prova denna!
 • HealthyCo Proteinbröd
  Ett saftigt och nyttigt bröd som håller dig mätt länge. Innehåller 18% protein, 60% mindre kolhydrater och inga konserveringsmedel. Liten förpackning och perfekt att packa med i väskan vid utflykt.
 • Mjälloms Järnrike
  Ett slags blodbröd som innehåller hemjärn som är lättupptagligt för kroppen. 4 skivor täcker dagsbehovet. Man kan äta det smulat i filen eller i smoothies eller bara som en macka. Detta är ett utav Sveriges järnrikaste livsmedel, och perfekt för dig som behöver få i dig extra järn.
 • Duck Fresh Discs
  Förebygger kalkavlagringar och fräschar upp toaletten. Gelen är självhäftande och räcker upp till 8 veckor. Ett modernare alternativ än ett toalettblock. 
 • Vinging Toys – en groda från grodspelet
  Det gamla goda grodspelet där man ska få så många grodor som möjligt ner i hinken. Hade det själv som liten, och ser med spänning fram emot att samla ihop så många som möjligt. Ett roligt och fartfyllt familjespel som lockar till många skratt.

Stort tack till er alla - Sagojul på Kolmården

För att avrunda det hela så hade vi en helt fantastiskt dag tillsammans med vårt nätverk på Sagojul på Kolmården. Det var mysigt och riktigt kallt, men gav många härliga skratt och stor glädje. Vi njöt verkligen från början till slut, och dagen och alla fantastiska aktiviteter gav verkligen oss det där lilla extra. Julstämningen var på topp under hela dagen, och höll sig i ett bra tag efteråt, trots lite besvikna miner över att vissa inte orkade vara kvar i kylan längre och ville hemåt.
 
Kort sagt är vi på Norrköping Event & PR otroligt stolta och glada över det fina samarbetet med Kolmårdens Djurpark, och tackar de stort för att vi fick komma och hoppas på många fler samarbeten under 2017. Vi vill även ge ett stort tack till alla fantastiska sponsorer som gjorde den här dagen möjlig (läs mer i nästa inlägg) och sist men inte minst till alla fina familjer som kom. 
 
Vi hoppas vi alla ses snart igen (och att alla ni som ännu inte är inskriva i vårt nätverk, bums skriver in er här!)
Här är alla utvalda familjerna samlade för en gruppbild på Sagojul på Kolmården.

Från vänster Linda Engsén med familj, Helena Bergman med familj, Sanna Kaakinen med familj, Christina Kaakinen med familj,Jessica Olofsson med familj, Camilla Weisby med familj och Jessica Petterson med familj. På bilden saknas Anna Wikström och Anna Ledberg med familj.

Besök hos tomten - Sagojul på Kolmården

Om det var något vi absolut inte fick missa så var det ett besök hos tomten. Här skulle det kramas, lämnas önskelistor och så kramas lite till. Alva önskade sig tre saker på sin lista och det blev nya skridskor, Lego Friends och Monster High dockor. Det svåra var givetvis det här med rim delen, för givetvis var det hela en tävling där en eller flera lyckligare vinnare fick möjlighet att vinna något ur sin önskelista. Vi valde att rimma på lego som kändes som det lättaste alternativet.
 
Nu återstår det att se om vi har den lyckliga turen med oss eller inte, själv har jag inte så stora förhoppningar med tanke på hur dålig jag är när det kommer till att rimma. Men vi kan ju alltid hoppas!
 

Häst och vagn - Sagojul på Kolmården

Det fanns verkligen något för både stora och små på Sagojul på Kolmården. Något jag själv njöt utav lite extra var att få åka häst och vagn till toner av bjällerklangen i bakgrunden. Det var riktigt mysigt och gav verkligen det där lilla extra stämningen under dagen. Det bästa utav allt var att det både var gratis och att det var gott om plats för många att åka med samtidigt. Det innebar givetvis kort kö, och en möjlighet för alla barn som efteråt ville klappa och mysa loss med hästarna lite extra. 
 
Det negativa var att rundan vi fick åka var ganska kort och avsides. Det innebar att man inte fick se speciellt mycket under rundturen, och det kändes lite tråkigt med tanke på att det hade kunnat gjort aktiviteten så mycket större.
 
Exempelvis hade det kunnat:
- Haft en längre runda i själva parken med möjlighet att se lite mer, och kanske då med fler hållplatser med möjlighet att kliva av och på. Mer likt ett turisttåg om ni förstår vad jag menar.
 
- Haft en längre runda avsides, med mindre risk att störa och påverka övriga djur och besökare. Där hade det kanske kunnat haft någon form av guidad visning kring djuren, parken i sig eller kanske bara rent utav någon härlig och mysig berättelse.
 
Men i sin helhet gillade jag ändå den mysiga rundturen, och det tror jag även det flesta andra besökarna gjorde de också. Kanske väljer Kolmården om årets satsning blir bra att satsa ännu mer inför 2017, och vem vet kanske kommer något av mina förslag till verklighet då.
 

Barnens julklapp till djuren

Barnens julklapp till djuren var en aktivitet som Alva uppskattade lite extra under Sagojul på Kolmården. Hon har nämligen alltid varit mån om djur och natur, och har många gånger läxat upp både mig och andra i vår omgivning för att de skräpar ner eller hugger ner träd etc. Att få ge en julklapp till djuren, och blanda en påse med fröer i och ta med sig hem var därför en fin gest som uppskattades stort.  
 
Hela aktiviteten uppskattades inte bara för att det var en fin julklapp till djuren, utan också för att aktiviteten innehöll fakta om vilka fåglar som äter respektive fröer, namn på fåglar som går att hitta utomhus och annan bra och lärorik fakta om fåglar. För är det något barn i Alvas ålder uppskattar så är det just fakta, och Alva älskar att läsa och lära sig mer kring djur och natur. Här hemma pratar hon ofta om djur och fakta böcker, och har i flera års tid önskat sig ett eget husdjur. Det är något jag även själv suktat och funderat över många gånger, men lika snabbt slagit bort tanken på. Det är helt enkelt inte något som funkar rent praktiskt i vårt liv just nu, men förhoppningsvis något vi kan införskaffa oss längre fram i framtiden.
 
Barnens julklapp till djuren var med andra ord en aktivitet som uppskattades stort. Vissa valde att lämna kvar sina fröpåsar runt om i parken, medan andra barn och föräldrar valde att ta med sig sina hem. Vi själva valde att ta med oss vår fröpåse hem och hängde ut den utanför vår bostad. Det blev en mysig och fin julklapp till fåglarna i vårt område som säkert blev extra glada lagom till jul.
 
 
Bakom den här bloggen hittar ni mig, Sanna. En 27-årig driven och positiv tjej med höga karriärambitioner och ett stort intresse för design, foto och att skriva. Avslutade mina studier på IT-media programmet på John Bauer gymnasiet sommaren 2012, och arbetar nu som restaurangbiträde på Kolmårdens Djurpark. Arbetar förutom det även extra vid behov som butikskommunikatör, ansiktsmålare och eventpersonal.

Som person har jag alltid något nytt projekt på gång, och tillsammans med min kollega jobbar jag med att driva vår hemsida Unga Föräldrar och vårt bloggnätverk Norrköping Event & PR som utvecklas i rasande takt, samtidigt som vi driver och är grundare bakom konceptet Mammamingel som är ett event som arrangeras årligen i Norrköping. Kort sagt en tjej med många bollar i luften.

Den lediga tid som jag har kvar spenderar jag gärna med min 11 åriga dotter Alva eller mina vänner. Vi reser ofta i väg och besöker event, mässor och pressvisningar av olika slag. Där får mitt intresse utav att nätverka och träffa nytt folk ta plats, samtidigt som vi får pröva många nya produkter vilket är ett intresse jag och min dotter delar. Läser även gärna mycket böcker, följer TV-serier eller tittar på spännande filmer när tid och tillfälle ges.

Annonsera eller kontakta mig?
mammasvardag@hotmail.com

Läs gärna min PR & Policy.