Besök hos tomten - Sagojul på Kolmården

Om det var något vi absolut inte fick missa så var det ett besök hos tomten. Här skulle det kramas, lämnas önskelistor och så kramas lite till. Alva önskade sig tre saker på sin lista och det blev nya skridskor, Lego Friends och Monster High dockor. Det svåra var givetvis det här med rim delen, för givetvis var det hela en tävling där en eller flera lyckligare vinnare fick möjlighet att vinna något ur sin önskelista. Vi valde att rimma på lego som kändes som det lättaste alternativet.
 
Nu återstår det att se om vi har den lyckliga turen med oss eller inte, själv har jag inte så stora förhoppningar med tanke på hur dålig jag är när det kommer till att rimma. Men vi kan ju alltid hoppas!
 
#1 - Bea

Hej!

Har du mama eller vi föräldrar eller liknande tidningar till övers som du vill sälja?

Tack på förhand!

Mvh Bea

Svar: Hej!
Har ett helt gäng med mama tidningar till salu. Är du intresserad? Vart finns du?

Mvh,
Sanna
Mammasvardag

Bakom den här bloggen hittar ni mig, Sanna. En 27-årig driven och positiv tjej med höga karriärambitioner och ett stort intresse för design, foto och att skriva. Avslutade mina studier på IT-media programmet på John Bauer gymnasiet sommaren 2012, och arbetar nu som restaurangbiträde på Kolmårdens Djurpark. Arbetar förutom det även extra vid behov som butikskommunikatör, ansiktsmålare och eventpersonal.

Som person har jag alltid något nytt projekt på gång, och tillsammans med min kollega jobbar jag med att driva vår hemsida Unga Föräldrar och vårt bloggnätverk Norrköping Event & PR som utvecklas i rasande takt, samtidigt som vi driver och är grundare bakom konceptet Mammamingel som är ett event som arrangeras årligen i Norrköping. Kort sagt en tjej med många bollar i luften.

Den lediga tid som jag har kvar spenderar jag gärna med min 11 åriga dotter Alva eller mina vänner. Vi reser ofta i väg och besöker event, mässor och pressvisningar av olika slag. Där får mitt intresse utav att nätverka och träffa nytt folk ta plats, samtidigt som vi får pröva många nya produkter vilket är ett intresse jag och min dotter delar. Läser även gärna mycket böcker, följer TV-serier eller tittar på spännande filmer när tid och tillfälle ges.

Annonsera eller kontakta mig?
mammasvardag@hotmail.com

Läs gärna min PR & Policy.