Glöm inte bort alla rabattkoder mitt i julklappshandeln!

INLÄGGET ÄR ETT SAMARBETE MED RABATTKODER.SE. Läs mer längst ner på sidan.

Nu är det hög tid att inhandla det sista julklapparna, och vad är då inte bättre än att fynda loss med hjälp av en massa rabattkoder? För vi alla vill ju givetvis kunna handla så mycket som möjligt, men samtidigt för så lite pengar som möjligt.

I år har jag här hemma faktiskt bestämt att vi inte ska köpa in så mycket nya leksaker till Alva. För sanningen är att hon har leksaker så det räcker och blir över, och snarare behöver en rejäl resning av sitt rum. Dessutom har jag allt mer och mer börjat inse hur stor hon faktiskt blivit. Alva börjar faktiskt mellanstadiet efter sommaren, och jag vet av egen erfarenhet att jag själv slutade leka med mina Barbie dockor i samma veva. Det innebär med andra ord att Alva troligtvis inte kommer leka med sina mycket längre hon, och i och med det så är det kanske bättre att satsa på andra julklappar.

I år har jag i stället satsat på att köpa in saker som hon kan använda under en längre tid. Det har blivit fokus på inredning och möbler till hennes rum, kläder, dator prylar, böcker och annat. Men en och annan leksak har trots allt slunkit ner och en sajt jag varmt rekommenderar är Lekmer.se. Det är trots allt nordens ledande nätbutik för just barnfamiljer och deras barn, och riktar sig till målgruppen 0-12 år. Här finns verkligen mängder av varor och du kan hitta allt från barnkläder, barnskor (sommarskor och vinterskor), inredning för barn till barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och spel.

Men Alva är faktiskt inte den enda jag valt att köpa julklappar till i år, utan i vår familj köper vi även till det vuxna så det har ju trots allt blivit några klappar. I mitt sökande efter det rätta klapparna har jag ibland annat besök Euroflorist som har fantastiskt fina blombuketter och andra blomsterarrangemang. Det bästa är faktiskt att det finns leverans direkt hem till dörren till dig själv, din vän, direkt till en begravning eller någon annanstans dit du vill skicka blommor. Hur smidigt är inte det? Själv har jag fastnat för både en och annan bukett, och om det inte blir något köp för egen del så kanske det är jag själv som blir överraskad.

När det gäller mina bröder så har åtminstone två av tre något gemensamt. Det är att det bryr sig om sitt utseende och gillar att handla kläder. I mitt spanade efter det rätta julklapparna har det därför blivit ett besök på både Johnnells och River Island. Hittade mycket snyggt där som skulle passat perfekt, men dessvärre känner jag att plånboken inte riktigt är så stor. Men har du en lite större plånbok än mig och gillar märkeskläder så rekommenderar jag varmt ett besök. För här finns verkligen mycket snyggt både för tjejer och killar.

Kortfattat nu när vi alla är mitt uppe i att handla hem det sista klapparna, så vill jag rekommendera rabattkodsidor.se. Det är en sajt jag alltid spanar in innan en beställning online skickas i väg, för man vet aldrig hur mycket rabatter som ligger där ute och lurar bakom hörnet.

* Inlägget sker i samarbete med Rabattkoder.se och är sponsrat. Detta påverkar dock inte mina värderingar eller åsikter om produkterna/företagen. Dessa kommer alltid förbli personliga och kan inte bli köpta! Läs mer om min policy.

Bakom den här bloggen hittar ni mig, Sanna. En 26-årig driven och positiv tjej med höga karriärambitioner och ett stort intresse för design, foto och att skriva. Avslutade mina studier på IT-media programmet på John Bauer gymnasiet sommaren 2012, och arbetar nu som restaurangbiträde på Kolmårdens Djurpark. Arbetar förutom det även extra vid behov som butikskommunikatör, ansiktsmålare och eventpersonal.

Som person har jag alltid något nytt projekt på gång, och tillsammans med min kollega jobbar jag med att driva vår hemsida Unga Föräldrar och vårt bloggnätverk Norrköping Event & PR som utvecklas i rasande takt, samtidigt som vi driver och är grundare bakom konceptet Mammamingel som är ett event som arrangeras årligen i Norrköping. Kort sagt en tjej med många bollar i luften.

Den lediga tid som jag har kvar spenderar jag gärna med min 11 åriga dotter Alva eller mina vänner. Vi reser ofta i väg och besöker event, mässor och pressvisningar av olika slag. Där får mitt intresse utav att nätverka och träffa nytt folk ta plats, samtidigt som vi får pröva många nya produkter vilket är ett intresse jag och min dotter delar. Läser även gärna mycket böcker, följer TV-serier eller tittar på spännande filmer när tid och tillfälle ges.

Annonsera eller kontakta mig?
mammasvardag@hotmail.com

Läs gärna min PR & Policy.