Häst och vagn - Sagojul på Kolmården

Det fanns verkligen något för både stora och små på Sagojul på Kolmården. Något jag själv njöt utav lite extra var att få åka häst och vagn till toner av bjällerklangen i bakgrunden. Det var riktigt mysigt och gav verkligen det där lilla extra stämningen under dagen. Det bästa utav allt var att det både var gratis och att det var gott om plats för många att åka med samtidigt. Det innebar givetvis kort kö, och en möjlighet för alla barn som efteråt ville klappa och mysa loss med hästarna lite extra. 
 
Det negativa var att rundan vi fick åka var ganska kort och avsides. Det innebar att man inte fick se speciellt mycket under rundturen, och det kändes lite tråkigt med tanke på att det hade kunnat gjort aktiviteten så mycket större.
 
Exempelvis hade det kunnat:
- Haft en längre runda i själva parken med möjlighet att se lite mer, och kanske då med fler hållplatser med möjlighet att kliva av och på. Mer likt ett turisttåg om ni förstår vad jag menar.
 
- Haft en längre runda avsides, med mindre risk att störa och påverka övriga djur och besökare. Där hade det kanske kunnat haft någon form av guidad visning kring djuren, parken i sig eller kanske bara rent utav någon härlig och mysig berättelse.
 
Men i sin helhet gillade jag ändå den mysiga rundturen, och det tror jag även det flesta andra besökarna gjorde de också. Kanske väljer Kolmården om årets satsning blir bra att satsa ännu mer inför 2017, och vem vet kanske kommer något av mina förslag till verklighet då.
 
Bakom den här bloggen hittar ni mig, Sanna. En 27-årig driven och positiv tjej med höga karriärambitioner och ett stort intresse för design, foto och att skriva. Avslutade mina studier på IT-media programmet på John Bauer gymnasiet sommaren 2012, och arbetar nu som restaurangbiträde på Kolmårdens Djurpark. Arbetar förutom det även extra vid behov som butikskommunikatör, ansiktsmålare och eventpersonal.

Som person har jag alltid något nytt projekt på gång, och tillsammans med min kollega jobbar jag med att driva vår hemsida Unga Föräldrar och vårt bloggnätverk Norrköping Event & PR som utvecklas i rasande takt, samtidigt som vi driver och är grundare bakom konceptet Mammamingel som är ett event som arrangeras årligen i Norrköping. Kort sagt en tjej med många bollar i luften.

Den lediga tid som jag har kvar spenderar jag gärna med min 11 åriga dotter Alva eller mina vänner. Vi reser ofta i väg och besöker event, mässor och pressvisningar av olika slag. Där får mitt intresse utav att nätverka och träffa nytt folk ta plats, samtidigt som vi får pröva många nya produkter vilket är ett intresse jag och min dotter delar. Läser även gärna mycket böcker, följer TV-serier eller tittar på spännande filmer när tid och tillfälle ges.

Annonsera eller kontakta mig?
mammasvardag@hotmail.com

Läs gärna min PR & Policy.