Sagojul på Kolmården

Den senaste tiden har det varit mycket jobb och fokus på vårt nätverk Norrköping Event & PR. Vi har nämligen en hel del planer inför 2017 och satsar verkligen på att växa och nå ut till ännu fler, men redan nu till jul anordnade vi ett julevent tillsammans med Kolmårdens Djurpark.

Vi fick äran att bjuda in sju lyckliga bloggare tillsammans med respektive familjer. Vi intog tillsammans Kolmårdens nya satsning Sagojul på Kolmården den 3/12 på premiärhelgen. Den nya satsning innebär att delar under december för första gången förvandlas till en magisk julvärld, likt den man läser om i sagorna. Entrén är upplyst av tusentals tindrande ljus och till tonerna av julmusik välkomnades vi av doften från glöggserveringen. Glöggen från Sarturnus var helt fantastiskt god och värmde gott i kylan som rådade.

Vi fick under dagen hälsa på Bamse och hans vänner som hade gjort extra fint runt sagogranen och besöka Småköping som glimmar i all sin glass. Här kunde man samlas kring julteatern, handla i butikerna och besöka Farmors kök där vi njöt av goda köttbullar och pannkakor. Vi fick även möjlighet att åka de karuseller som var öppna, men hann tråkigt nog bara med Dunderhoungsburkarna. Vi hade hoppats på en tur i Skalmans luftballonger, men kön var lång och kylan stor. Så vi får skjuta fram en tur tills nästa besök på Kolmården.

Men det var långt ifrån allt för i Kolmården fylls skogen av glada tomtar och busiga troll. Vi själva lyssnade till trollens alla sagor och sånger, gjorde ett besök i trollstugan och fick till och med chansen att se en liten trollunge liggandes gömd under en sten. Miljön var riktigt häftig och röken, det läckra lägerelden och alla små detaljer gjorde allt väldigt äkta. Det var verkligen riktigt mysigt i trollskogen och att bara njuta av lugnet tillsammans med Alva.
 
 
Bakom den här bloggen hittar ni mig, Sanna. En 26-årig driven och positiv tjej med höga karriärambitioner och ett stort intresse för design, foto och att skriva. Avslutade mina studier på IT-media programmet på John Bauer gymnasiet sommaren 2012, och arbetar nu som restaurangbiträde på Kolmårdens Djurpark. Arbetar förutom det även extra vid behov som butikskommunikatör, ansiktsmålare och eventpersonal.

Som person har jag alltid något nytt projekt på gång, och tillsammans med min kollega jobbar jag med att driva vår hemsida Unga Föräldrar och vårt bloggnätverk Norrköping Event & PR som utvecklas i rasande takt, samtidigt som vi driver och är grundare bakom konceptet Mammamingel som är ett event som arrangeras årligen i Norrköping. Kort sagt en tjej med många bollar i luften.

Den lediga tid som jag har kvar spenderar jag gärna med min 11 åriga dotter Alva eller mina vänner. Vi reser ofta i väg och besöker event, mässor och pressvisningar av olika slag. Där får mitt intresse utav att nätverka och träffa nytt folk ta plats, samtidigt som vi får pröva många nya produkter vilket är ett intresse jag och min dotter delar. Läser även gärna mycket böcker, följer TV-serier eller tittar på spännande filmer när tid och tillfälle ges.

Annonsera eller kontakta mig?
mammasvardag@hotmail.com

Läs gärna min PR & Policy.