Energin som bortblåst

Här hemma har energin varit som bortblåst de senaste dagarna. Det har sin orsak i att vi har och delvis fortfarande är sjuka. Det har varit hosta, snorighet och feber varvat med halsont och heshet. Alva mår som tur är dock betydligt mycket bättre nu även om hon fortfarande hostar lite. Det känns riktigt skönt då hon behövde återgå till skolan för att inte riskera att halka efter allt för mycket. Det om något är de jag älskar med att jag själv faktiskt studerar på distans, särskilt nu när jag är sjuk, då jag för en gång skull inte hamnar efter på samma vis. 
 
Utan i stället har jag ju möjligheten att planera och lägga upp mina studier på egen hand. Nu när jag exempelvis har varit borta från studierna lite, delvis för att min kurslitteratur först inte hade kommit, men också för att jag varit (läs fortfarande är) sjuk så har jag möjligheten att ta igen det jag har missat. Det blir med andra ord extra plugg för min del framöver, då min plan i första hand är att ligga i fas i alla ämnen som jag läser, och/eller i andra hand ligga steget före så att jag blir klar med studierna snabbare.
 
Här hemma kämpar jag med andra ord på för fullt, trots halsont och en en heshet som får mig att låta som en kråka när jag pratar. Har under de senaste två dagarna hunnit med tre uppgifter, och är nu inne på min fjärde, och känner att jag inte kan göra annat än att längta tills energin kommer tillbaka. Det är nämligen först då jag vågar öka på tempot ytterligare även om jag siktar på att vara i fas innan veckans slut.
Bakom den här bloggen hittar ni mig, Sanna. En 26-årig driven och positiv tjej med höga karriärambitioner och ett stort intresse för design, foto och att skriva. Avslutade mina studier på IT-media programmet på John Bauer gymnasiet sommaren 2012, och arbetar nu som Relationship Manager på Bonnier Business Media Sales. Arbetar förutom det även extra vid behov som butikskommunikatör, ansiktsmålare och eventpersonal.

Som person har jag alltid något nytt projekt på gång, och tillsammans med min kollega jobbar jag med att driva vår hemsida Unga Föräldrar och vårt bloggnätverk Norrköping Event & PR som utvecklas i rasande takt, samtidigt som vi driver och är grundare bakom konceptet Mammamingel som är ett event som arrangeras årligen i Norrköping. Kort sagt en tjej med många bollar i luften.

Den lediga tid som jag har kvar spenderar jag gärna med min 10 åriga dotter Alva eller mina vänner. Vi reser ofta i väg och besöker event, mässor och pressvisningar av olika slag. Där får mitt intresse utav att nätverka och träffa nytt folk ta plats, samtidigt som vi får pröva många nya produkter vilket är ett intresse jag och min dotter delar. Läser även gärna mycket böcker, följer TV-serier eller tittar på spännande filmer när tid och tillfälle ges.

Annonsera eller kontakta mig?
mammasvardag@hotmail.com

Läs gärna min PR & Policy.