På bättringsvägen

 
Nu blir det att försöka höja tempot lite. Rösten är tillbaka och jag har ytterst lite halsont kvar. Hoppas verkligen det håller i sig nu bara och att jag är på bättringsvägen till att bli frisk. Det tär nämligen på en att vara sjuk, och är det något jag hatar så är det när energin bara blåser bort, och kroppen inte vill desamma som huvudet. Det är något som i min värld ofta ökar stress, i och med att man i huvudet vet att man har tusen bollar i luften att balansera, men samtidigt inser att kroppen inte klarar av ens hälften. 
 
Det är just därför det känns helt fantastiskt att äntligen vara på bättringsvägen. Nu blir det med andra ord att försöka höja temot lite både studie- och jobbmässigt. Har redan bokat in 5 arbetsdagar nu i februari respektive början av mars, och siktar på att försöka få in så mycket extra pengar som möjligt. Nu har vi nämligen äntligen tagit steget att boka in vår resa till Spanien i sommar,och här hemma kan vi knappt vänta. Målet är med andra ord att försöka lägga undan så mycket som möjligt inför vår kommande resa, så mycket plugg och jobb vid sidan av är det som gäller framöver för att få det hela att gå ihop. 
 
För Alvas del tränas det för fullt på det mesta i skolan, men är det något hon är extra målmedveten om och siktar på att fixa nu så är det att bli godkänd på simningen. Alva hoppas nämligen på att kunna simma på riktigt i Spanien i sommar, och vad jag har hört så är hon på god väg. Så kanske kommer vår resa precis i den rätta tidpunkten. I övrigt har vi diskuterat eventuella fritidsaktiviteter den här terminen, men inte kommit fram till något och nu har det mesta redan dragit i gång, så kanske blir det en liten paus fram till hösten på den fronten. Det återstår att se helt enkelt.
#1 - Susanna | livet i norska skärgården. Småbarnsmamma. Entreprenör

Krya på! :)

Härligt med Spanien! Vart ska ni? ☺️ Vi har bokat resa till Rhodos i maj. Ska bli intressant att resa med två små för första gången hehe.

Trevlig helg!

Svar: Tusen tack :)
Om allt går som planerat blir det att åka till Alicante i Spanien. Vi kommer troligtvis hyra hyrbil och röra oss lite omkring i närheten också. Det blir vår första gång utanför Nordens gränser så det ska bli riktigt spännande med en sådan lång resa.

Kram
Mammasvardag

#2 - Susanna

Glömde min bloggadress ;)

Bakom den här bloggen hittar ni mig, Sanna. En 26-årig driven och positiv tjej med höga karriärambitioner och ett stort intresse för design, foto och att skriva. Avslutade mina studier på IT-media programmet på John Bauer gymnasiet sommaren 2012, och arbetar nu som restaurangbiträde på Kolmårdens Djurpark. Arbetar förutom det även extra vid behov som butikskommunikatör, ansiktsmålare och eventpersonal.

Som person har jag alltid något nytt projekt på gång, och tillsammans med min kollega jobbar jag med att driva vår hemsida Unga Föräldrar och vårt bloggnätverk Norrköping Event & PR som utvecklas i rasande takt, samtidigt som vi driver och är grundare bakom konceptet Mammamingel som är ett event som arrangeras årligen i Norrköping. Kort sagt en tjej med många bollar i luften.

Den lediga tid som jag har kvar spenderar jag gärna med min 11 åriga dotter Alva eller mina vänner. Vi reser ofta i väg och besöker event, mässor och pressvisningar av olika slag. Där får mitt intresse utav att nätverka och träffa nytt folk ta plats, samtidigt som vi får pröva många nya produkter vilket är ett intresse jag och min dotter delar. Läser även gärna mycket böcker, följer TV-serier eller tittar på spännande filmer när tid och tillfälle ges.

Annonsera eller kontakta mig?
mammasvardag@hotmail.com

Läs gärna min PR & Policy.