PR & Policy

Alla omdömen, åsikter och betyg på Mammasvardag.se är mina egna (om inget annat anges) och kan inte påverkas av tredje part.

Redaktionell policy

Jag samarbetar gärna med företag som jag anser kan ha ett värde för min blogg och mina läsare. Jag erbjuder samarbetsmöjligheter inom allt från sponsrade inlägg och videor till längre kampanjer och tävlingar.Viktigt att poängtera är att mina omdömen alltid är mina egna och inte går att köpas. Jag reserverar mig alltid rätten att säga precis vad jag tycker och tänker. Jag märker såklart ALLTID ut betalda inlägg som sponsrat inlägg/reklamsamarbete.

Pressutskick

Jag tar emot pressutskick och produktprover inom alla kategorier för att hålla mig uppdaterad om det senaste och kunna tipsa mina läsare om det bästa. Produktprover som skickas till mig garanteras inte att bli omnämnda, jag väljer noggrant ut det som intresserar mig och det som jag tror är intresse för mina läsare.Om du representerar ett företag eller en PR-byrå och vill skicka produktprover eller vill samarbeta med mig, mejla mammasvardag@hotmail.com.

Annonslänkar

På MAMMASVARDAG använder jag ibland affiliatelänkar (annonslänkar, adlinks) i inlägg. Det innebär att om du klickar på länken och köper något på den utvalda webbshoppen, får jag några procent av försäljningen (utan kostnad för dig såklart). Alla länkar är alltid noggrant utvalda med fokus på min blogg och mina läsare.

 

Kontakt

Har du några frågor eller funderingar? Eller vill du annonsera på Mammasvardag.se? Mejla mig på mammasvardag@hotmail.com för mer information.
Bakom den här bloggen hittar ni mig, Sanna. En 27-årig driven och positiv tjej med höga karriärambitioner och ett stort intresse för design, foto och att skriva. Avslutade mina studier på IT-media programmet på John Bauer gymnasiet sommaren 2012, och arbetar nu som lekvärd på Vildmarkshotellet. Arbetar förutom det även extra vid behov som butikskommunikatör, ansiktsmålare och eventpersonal.

Som person har jag alltid något nytt projekt på gång, och tillsammans med min kollega jobbar jag med att driva vår hemsida Unga Föräldrar och vårt bloggnätverk Norrköping Event & PR som utvecklas i rasande takt, samtidigt som vi driver och är grundare bakom konceptet Mammamingel som är ett event som arrangeras årligen i Norrköping. Kort sagt en tjej med många bollar i luften.

Den lediga tid som jag har kvar spenderar jag gärna med min 11 åriga dotter Alva eller mina vänner. Vi reser ofta i väg och besöker event, mässor och pressvisningar av olika slag. Där får mitt intresse utav att nätverka och träffa nytt folk ta plats, samtidigt som vi får pröva många nya produkter vilket är ett intresse jag och min dotter delar. Läser även gärna mycket böcker, följer TV-serier eller tittar på spännande filmer när tid och tillfälle ges.

Annonsera eller kontakta mig?
mammasvardag@hotmail.com

Läs gärna min PR & Policy.