Alvas stora julklapp 2015!

Bara några dagar innan julafton överraskade jag Alva med en ny TV till hennes rum. Hon blev glatt överraskad och riktigt glad, och hade inte alls förväntat sig att få en sådan fantastisk julklapp. Men jag som vanligtvis älskar att tävla men sällan hinner med de annars, hade verkligen tur under december månad då jag lyckades kamma hem hela 28 vinster (där en utav dessa var denna lyxiga TV).
 
Kort sagt kan jag inte skriva annat än att vinsten verkligen kom lägligt och passande, då vi faktiskt bara några månader innan slängde ut hennes gamla (läs min gamla barndoms TV). Så att få en ny och en sådan lyxig var verkligen en dröm som gick i uppfyllese för både mig och Alva. Kort sagt helt klart den största och en av det bästa julklapparna julen 2015.
 
Bakom den här bloggen hittar ni mig, Sanna. En 26-årig driven och positiv tjej med höga karriärambitioner och ett stort intresse för design, foto och att skriva. Avslutade mina studier på IT-media programmet på John Bauer gymnasiet sommaren 2012, och arbetar nu som Relationship Manager på Bonnier Business Media Sales. Arbetar förutom det även extra vid behov som butikskommunikatör, ansiktsmålare och eventpersonal.

Som person har jag alltid något nytt projekt på gång, och tillsammans med min kollega jobbar jag med att driva vår hemsida Unga Föräldrar och vårt bloggnätverk Norrköping Event & PR som utvecklas i rasande takt, samtidigt som vi driver och är grundare bakom konceptet Mammamingel som är ett event som arrangeras årligen i Norrköping. Kort sagt en tjej med många bollar i luften.

Den lediga tid som jag har kvar spenderar jag gärna med min 10 åriga dotter Alva eller mina vänner. Vi reser ofta i väg och besöker event, mässor och pressvisningar av olika slag. Där får mitt intresse utav att nätverka och träffa nytt folk ta plats, samtidigt som vi får pröva många nya produkter vilket är ett intresse jag och min dotter delar. Läser även gärna mycket böcker, följer TV-serier eller tittar på spännande filmer när tid och tillfälle ges.

Annonsera eller kontakta mig?
mammasvardag@hotmail.com

Läs gärna min PR & Policy.