En ny termin, ett nytt år!

En bild på Alva i skolan från hösten 2015.
 
I dag var det dags att återgå till de vanliga rutinerna igen, och med det sagt har Alva nu påbörjat sista terminen i andra klass. Hon själv har längtat och sett fram emot att få komma tillbaka, och det känns faktiskt riktigt bra och skönt för min del. Det är ju inte alla barn som tycker det är kul att gå i skolan, så har man fördelen med barn som gillar det så är det ju bara plus i kanten. Här hemma måste jag få skriva att även jag är riktigt motiverad och sugen på att komma i gång. Fast jag börjar inte skolan förrän nästa vecka, och det är även först då det blir dags för jobb igen, så till dess får jag passa på och njuta och ladda upp ordentligt.
 
I dag har jag därför sysselsatt mig med ett ärende inne i stan, lite serie tittande och fix på hemma fronten. Ibland annat har jag skrivit upp en lista på vilken kurslitteratur jag behöver, bokat in lite jobb i kalendern och plockat lite hemma. Det blir att fortsätta med ytterligare lite fix och så ska jag ringa ett samtal innan det är dags att hämta Alva. Därefter blir det med största sannolikhet en tur för att hämta paket och givetvis ett gäng med frågor från mig till Alva om hur dagen har varit.
Bakom den här bloggen hittar ni mig, Sanna. En 26-årig driven och positiv tjej med höga karriärambitioner och ett stort intresse för design, foto och att skriva. Avslutade mina studier på IT-media programmet på John Bauer gymnasiet sommaren 2012, och arbetar nu som Relationship Manager på Bonnier Business Media Sales. Arbetar förutom det även extra vid behov som butikskommunikatör, ansiktsmålare och eventpersonal.

Som person har jag alltid något nytt projekt på gång, och tillsammans med min kollega jobbar jag med att driva vår hemsida Unga Föräldrar och vårt bloggnätverk Norrköping Event & PR som utvecklas i rasande takt, samtidigt som vi driver och är grundare bakom konceptet Mammamingel som är ett event som arrangeras årligen i Norrköping. Kort sagt en tjej med många bollar i luften.

Den lediga tid som jag har kvar spenderar jag gärna med min 10 åriga dotter Alva eller mina vänner. Vi reser ofta i väg och besöker event, mässor och pressvisningar av olika slag. Där får mitt intresse utav att nätverka och träffa nytt folk ta plats, samtidigt som vi får pröva många nya produkter vilket är ett intresse jag och min dotter delar. Läser även gärna mycket böcker, följer TV-serier eller tittar på spännande filmer när tid och tillfälle ges.

Annonsera eller kontakta mig?
mammasvardag@hotmail.com

Läs gärna min PR & Policy.