Kurslitteratur Komvux säljes!

Affärsjuridiska problem : fakta och övningar i affärsjuridik av Jan-Olof Andersson, Cege Ekström, Olle Palmgren, Krister Sundin. 
 
Pris: 250:- 
 
Paket pris: 450:- för bägge böckerna.
Access 1, Uppgiftsbok med CD av Jan-Olof Andersson, Anders Pihlsgård, Anna Kristensson, Arne Åkesson, Anna Mauléon
 
Access 1 Faktabok av Jan-Olof Andersson, Anders Pihlsgård, Anna Kristensson, Arne Åkesson, Anna Mauléon

Information och Kommunikation 1, Fakta & övningar
av Marianne Petersson, Caroline Klingenstierna, Jonas Klingenstierna, Mats Wahlberg

Pris: 350:- 

Jag heter inte Miriam av Majgull Axelsson (användes i Svenska 3)

Pris: 40:-

Alla böcker finns i Åby, strax utanför Norrköping. Böckerna är helt nya från butik och endast använda utav mig. Inga anteckningar finns och böckerna är i fint skick. Kan skickas mot porto.

Bakom den här bloggen hittar ni mig, Sanna. En 26-årig driven och positiv tjej med höga karriärambitioner och ett stort intresse för design, foto och att skriva. Avslutade mina studier på IT-media programmet på John Bauer gymnasiet sommaren 2012, och arbetar nu som Relationship Manager på Bonnier Business Media Sales. Arbetar förutom det även extra vid behov som butikskommunikatör, ansiktsmålare och eventpersonal.

Som person har jag alltid något nytt projekt på gång, och tillsammans med min kollega jobbar jag med att driva vår hemsida Unga Föräldrar och vårt bloggnätverk Norrköping Event & PR som utvecklas i rasande takt, samtidigt som vi driver och är grundare bakom konceptet Mammamingel som är ett event som arrangeras årligen i Norrköping. Kort sagt en tjej med många bollar i luften.

Den lediga tid som jag har kvar spenderar jag gärna med min 10 åriga dotter Alva eller mina vänner. Vi reser ofta i väg och besöker event, mässor och pressvisningar av olika slag. Där får mitt intresse utav att nätverka och träffa nytt folk ta plats, samtidigt som vi får pröva många nya produkter vilket är ett intresse jag och min dotter delar. Läser även gärna mycket böcker, följer TV-serier eller tittar på spännande filmer när tid och tillfälle ges.

Annonsera eller kontakta mig?
mammasvardag@hotmail.com

Läs gärna min PR & Policy.