En fantastiskt dag

I dag har det varit en riktigt bra och härlig dag, och jag har fått en hel del saker gjorda här hemma. I dag har jag exempelvis skickat in ytterligare en skoluppgift till min lärare, fixat och donat lite här hemma och hunnit med att njuta en stund i vårsolen. Har dessutom fått alla detaljer klara och hunnit släppa biljetter till Mammamingels 5 års jubileum, pratat en stund med min bästa vän och äntligen fixat sommarjobb till sommaren. I sommar hittar ni mig nämligen i restaurangen Nham-Nham i Tiger World på Kolmårdens Djurpark.


Det känns helt fantastiskt att jag äntligen fick jobbet, och det kunde verkligen inte kommit i en bättre tidpunkt än nu. Nu ser jag med spänning fram emot att få komma dit och lära känna alla nya arbetskamrater, få utvecklas och få mer arbetslivserfarenhet. Själv är jag inte ensam om att vara taggad inför det nya jobbet, utan även Alva blev glad för mitt nya jobb, och hoppas få följa med och hälsa på alla djur och så Bamse förstås.


Kort sagt så har det varit en riktigt bra dag, och jag kan inte annat än att vara glad. Nu väntar sängen och i morgon väntar en ny dag – förhoppningsvis lika bra den också.

Bakom den här bloggen hittar ni mig, Sanna. En 26-årig driven och positiv tjej med höga karriärambitioner och ett stort intresse för design, foto och att skriva. Avslutade mina studier på IT-media programmet på John Bauer gymnasiet sommaren 2012, och arbetar nu som restaurangbiträde på Kolmårdens Djurpark. Arbetar förutom det även extra vid behov som butikskommunikatör, ansiktsmålare och eventpersonal.

Som person har jag alltid något nytt projekt på gång, och tillsammans med min kollega jobbar jag med att driva vår hemsida Unga Föräldrar och vårt bloggnätverk Norrköping Event & PR som utvecklas i rasande takt, samtidigt som vi driver och är grundare bakom konceptet Mammamingel som är ett event som arrangeras årligen i Norrköping. Kort sagt en tjej med många bollar i luften.

Den lediga tid som jag har kvar spenderar jag gärna med min 10 åriga dotter Alva eller mina vänner. Vi reser ofta i väg och besöker event, mässor och pressvisningar av olika slag. Där får mitt intresse utav att nätverka och träffa nytt folk ta plats, samtidigt som vi får pröva många nya produkter vilket är ett intresse jag och min dotter delar. Läser även gärna mycket böcker, följer TV-serier eller tittar på spännande filmer när tid och tillfälle ges.

Annonsera eller kontakta mig?
mammasvardag@hotmail.com

Läs gärna min PR & Policy.