Mammasvardag

En fantastiskt dag
I dag har det varit en riktigt bra och härlig dag, och jag har fått en hel del saker gjorda här hemma. I dag har jag exempelvis skickat in ytterligare en skoluppgift till min lärare, fixat och donat lite här hemma och hunnit med att njuta en stund i vårsolen. Har dessutom fått alla detaljer klara och hunnit släppa biljetter till Mammamingels 5 års jubileum, pratat en stund med min bästa vän och äntligen fixat sommarjobb till sommaren. I sommar hittar ni mig nämligen i restaurangen Nham-Nham i Tiger World på Kolmårdens Djurpark.


Det känns helt fantastiskt att jag äntligen fick jobbet, och det kunde verkligen inte kommit i en bättre tidpunkt än nu. Nu ser jag med spänning fram emot att få komma dit och lära känna alla nya arbetskamrater, få utvecklas och få mer arbetslivserfarenhet. Själv är jag inte ensam om att vara taggad inför det nya jobbet, utan även Alva blev glad för mitt nya jobb, och hoppas få följa med och hälsa på alla djur och så Bamse förstås.


Kort sagt så har det varit en riktigt bra dag, och jag kan inte annat än att vara glad. Nu väntar sängen och i morgon väntar en ny dag – förhoppningsvis lika bra den också.