En ny arbetsdag i Linköping

Här hemma förbereder jag mig för fullt inför arbetsdagen. I dag väntar arbete i Linköping dagen till ära, och jag kommer stå i Coop Extra Linköping och demonstrera Flora. Det känns spännande och blir förhoppningsvis en givande och rolig dag. Det känns bra att arbeta lite extra, och det känns skönt när pengarna ramlar in. Särskilt nu när vi har Spanien att se fram emot och ett besök på Selma Spa i Sunne nu under påsklovet. Det är till roligheter som dessa som varje liten extra slant sparas till.
 
För Alvas del blir det att spendera dagen i skolan, och därefter blir det en stund hos mina föräldrar tills jag kommer hem från jobbet. Det innebär att vi inte hinner ses en längre stund i dag, vilket är lite tråkigt men vissa dagar blir det så och som tur är kompenseras det hela med roligheter i morgon. I morgon har vi nämligen planerat in både påskparad och påskpyssel tillsammans med Kalle och min pappa. Det ser vi bägge fram emot mycket och med åren har det nu faktiskt börjat bli en liten tradition vilket känns kul.
 
Nej, nu är det nog dags att avsluta det här och förbereda det sista inför jobbet.
#1 - Anonym

Vilket företag är det

Svar: Jag arbetar på flera företag, men denna dag rörde det sig om ett arbete på företaget Caliptus.
Mammasvardag

Bakom den här bloggen hittar ni mig, Sanna. En 26-årig driven och positiv tjej med höga karriärambitioner och ett stort intresse för design, foto och att skriva. Avslutade mina studier på IT-media programmet på John Bauer gymnasiet sommaren 2012, och arbetar nu som restaurangbiträde på Kolmårdens Djurpark. Arbetar förutom det även extra vid behov som butikskommunikatör, ansiktsmålare och eventpersonal.

Som person har jag alltid något nytt projekt på gång, och tillsammans med min kollega jobbar jag med att driva vår hemsida Unga Föräldrar och vårt bloggnätverk Norrköping Event & PR som utvecklas i rasande takt, samtidigt som vi driver och är grundare bakom konceptet Mammamingel som är ett event som arrangeras årligen i Norrköping. Kort sagt en tjej med många bollar i luften.

Den lediga tid som jag har kvar spenderar jag gärna med min 10 åriga dotter Alva eller mina vänner. Vi reser ofta i väg och besöker event, mässor och pressvisningar av olika slag. Där får mitt intresse utav att nätverka och träffa nytt folk ta plats, samtidigt som vi får pröva många nya produkter vilket är ett intresse jag och min dotter delar. Läser även gärna mycket böcker, följer TV-serier eller tittar på spännande filmer när tid och tillfälle ges.

Annonsera eller kontakta mig?
mammasvardag@hotmail.com

Läs gärna min PR & Policy.