Galet mycket på sistone

Den senaste tiden har det varit galet mycket, och det har därför inte funnits mycket tid över till bloggen. Det har varit jobb, studier och annat runt omkring som har tagit uppmärksamhet och tid. Det är på ett sätt ganska skönt att ha fullt schema, men på ett annat sätt ganska tufft då det inte finns mycket ledig tid.
 
Bara den här veckan har vi till exempelvis hittils hunnit med utvecklingsamtal för Alva, anställningsintervju för mig inför sommaren, lite pluggande och fix på hemmafronten. Veckan är ännu inte slut och och vi har fler saker som ska hinnas med som ett besök hos tandläkaren under morgondagen exempelvis. Till helgen blir det en tripp till Stockholm där Melodifestivalen väntar i Friends Arena. Här hemma väntar Alva ivrigt och allra mest ser hon nog fram emot att se Samir och Viktor. För egen del hejar jag på Frans som jag tror kommer ta hem hela segern. Det blir med andra ord en härlig, mysig och förhoppningsvis avkopplande resa att se fram emot vilket verkligen känns välbehövligt efter det senaste veckorna.
Bakom den här bloggen hittar ni mig, Sanna. En 26-årig driven och positiv tjej med höga karriärambitioner och ett stort intresse för design, foto och att skriva. Avslutade mina studier på IT-media programmet på John Bauer gymnasiet sommaren 2012, och arbetar nu som Relationship Manager på Bonnier Business Media Sales. Arbetar förutom det även extra vid behov som butikskommunikatör, ansiktsmålare och eventpersonal.

Som person har jag alltid något nytt projekt på gång, och tillsammans med min kollega jobbar jag med att driva vår hemsida Unga Föräldrar och vårt bloggnätverk Norrköping Event & PR som utvecklas i rasande takt, samtidigt som vi driver och är grundare bakom konceptet Mammamingel som är ett event som arrangeras årligen i Norrköping. Kort sagt en tjej med många bollar i luften.

Den lediga tid som jag har kvar spenderar jag gärna med min 10 åriga dotter Alva eller mina vänner. Vi reser ofta i väg och besöker event, mässor och pressvisningar av olika slag. Där får mitt intresse utav att nätverka och träffa nytt folk ta plats, samtidigt som vi får pröva många nya produkter vilket är ett intresse jag och min dotter delar. Läser även gärna mycket böcker, följer TV-serier eller tittar på spännande filmer när tid och tillfälle ges.

Annonsera eller kontakta mig?
mammasvardag@hotmail.com

Läs gärna min PR & Policy.