Mammasvardag

Lotter och spel online fascinerar mig

INLÄGGET ÄR ETT SAMARBETE MED LOTTOLAND.SE. Läs mer längst ner på sidan.

Det här med lotter och att spela online fascinerar mig, men samtidigt har jag en stor rädsla som ger mig en ganska tydlig gräns på vart jag står. Har hört så otroligt mycket om spelmissbruk och är rädd att själv fastna i fall man skulle ge sig på det hela – det är därför jag hellre avstår. Men jag gillar att spela och kan faktiskt köpa trisslotter och spela bingolotto, det för mig känns som spel med mindre risk och en större känsla av trygghet. 
 

Men det finns ju de människor som gillar att spela, och ta det hela ett steg längre. I så fall kan jag tipsa om Lottoland som är ett av världens största spelbolag inom lotto. Själv brukar jag delta på deras Facebooksida varje vecka, där man får chans till en större summa vinstpengar. Men än har jag inte lyckas kamma hem vinsten men vem vet kanske kommer den. Hos Lottoland hittar ni även nya skraplotter online och bara för att nämna några exempel så hittar ni Trippel20, 10 lyckliga år, Spräng spargrisen och Fruktjakten. Det låter alla som roliga spel och de har alla olika insatser allt från 8 kr upp till 20 kr.


Själv har det här med lotter faktiskt fått mig att fundera, dels på vad jag skulle göra om jag verkligen vann en större summa pengar, men även på om jag skulle önska att få en större summa på en gång eller en mindre summa varje månad. Bägge alternativen har ju sina fördelar, då jag med en större summa på en gång kan köpa och investera i något dyrare så som att köpa lägenhet/hus, men samtidigt är en mindre summa i månaden en otrolig trygghet som inte försvinner. Det är ett svårt val men i slutändan tror jag faktiskt att jag skulle välja trygghet framför en större summa på en gång.


Vad skulle ni välja? Ett stort belopp på direkten eller ett stort belopp som delas av månadsvis?

* Inlägget sker i samarbete med Lottoland.se och är sponsrat. Detta påverkar dock inte mina värderingar eller åsikter om produkterna/företagen. Dessa kommer alltid förbli personliga och kan inte bli köpta! Läs mer om min policy .