Lotter och spel online fascinerar mig

INLÄGGET ÄR ETT SAMARBETE MED LOTTOLAND.SE. Läs mer längst ner på sidan.

Det här med lotter och att spela online fascinerar mig, men samtidigt har jag en stor rädsla som ger mig en ganska tydlig gräns på vart jag står. Har hört så otroligt mycket om spelmissbruk och är rädd att själv fastna i fall man skulle ge sig på det hela – det är därför jag hellre avstår. Men jag gillar att spela och kan faktiskt köpa trisslotter och spela bingolotto, det för mig känns som spel med mindre risk och en större känsla av trygghet. 
 

Men det finns ju de människor som gillar att spela, och ta det hela ett steg längre. I så fall kan jag tipsa om Lottoland som är ett av världens största spelbolag inom lotto. Själv brukar jag delta på deras Facebooksida varje vecka, där man får chans till en större summa vinstpengar. Men än har jag inte lyckas kamma hem vinsten men vem vet kanske kommer den. Hos Lottoland hittar ni även nya skraplotter online och bara för att nämna några exempel så hittar ni Trippel20, 10 lyckliga år, Spräng spargrisen och Fruktjakten. Det låter alla som roliga spel och de har alla olika insatser allt från 8 kr upp till 20 kr.


Själv har det här med lotter faktiskt fått mig att fundera, dels på vad jag skulle göra om jag verkligen vann en större summa pengar, men även på om jag skulle önska att få en större summa på en gång eller en mindre summa varje månad. Bägge alternativen har ju sina fördelar, då jag med en större summa på en gång kan köpa och investera i något dyrare så som att köpa lägenhet/hus, men samtidigt är en mindre summa i månaden en otrolig trygghet som inte försvinner. Det är ett svårt val men i slutändan tror jag faktiskt att jag skulle välja trygghet framför en större summa på en gång.


Vad skulle ni välja? Ett stort belopp på direkten eller ett stort belopp som delas av månadsvis?

* Inlägget sker i samarbete med Lottoland.se och är sponsrat. Detta påverkar dock inte mina värderingar eller åsikter om produkterna/företagen. Dessa kommer alltid förbli personliga och kan inte bli köpta! Läs mer om min policy .

Bakom den här bloggen hittar ni mig, Sanna. En 26-årig driven och positiv tjej med höga karriärambitioner och ett stort intresse för design, foto och att skriva. Avslutade mina studier på IT-media programmet på John Bauer gymnasiet sommaren 2012, och arbetar nu som restaurangbiträde på Kolmårdens Djurpark. Arbetar förutom det även extra vid behov som butikskommunikatör, ansiktsmålare och eventpersonal.

Som person har jag alltid något nytt projekt på gång, och tillsammans med min kollega jobbar jag med att driva vår hemsida Unga Föräldrar och vårt bloggnätverk Norrköping Event & PR som utvecklas i rasande takt, samtidigt som vi driver och är grundare bakom konceptet Mammamingel som är ett event som arrangeras årligen i Norrköping. Kort sagt en tjej med många bollar i luften.

Den lediga tid som jag har kvar spenderar jag gärna med min 11 åriga dotter Alva eller mina vänner. Vi reser ofta i väg och besöker event, mässor och pressvisningar av olika slag. Där får mitt intresse utav att nätverka och träffa nytt folk ta plats, samtidigt som vi får pröva många nya produkter vilket är ett intresse jag och min dotter delar. Läser även gärna mycket böcker, följer TV-serier eller tittar på spännande filmer när tid och tillfälle ges.

Annonsera eller kontakta mig?
mammasvardag@hotmail.com

Läs gärna min PR & Policy.