Mammasvardag

Nu har vi köpt flygbiljetterna!
Det är nu två veckor sedan jag bloggade senast, och det är något jag faktiskt inte ens reflekterat över förrän nu när jag noterade mitt senaste inlägg. Det kan väl förklaras med att jag helt enkelt har haft det fullt upp, och att tiden har prioriterats på annat. Men nu hoppas jag att jag ska vara tillbaka här och kunna bjuda på en massa nytt.
 
Nu under gårdagen fick vi faktiskt klart nästa steg inför vår resa. Vi har nu nämligen köpt flygbiljetterna till Spanien. Det känns helt otroligt och jag tror på ett sätt att jag fortfarande inte riktigt greppat att vi verkligen ska åka. Här hemma längtar vi nämligen galet mycket och nu väntar nästa steg inför resan som blir att planera in diverse aktiviteter, köpa hem prylar som behövs under resan och spara undan så mycket fickpengar som möjligt. Det innebär att jag tacksamt tar emot alla tips jag kan få på eventuella aktiviteter, bra restauranger etc. runt Alicante och/eller i närliggande städer. Så har ni läsare något att tipsa mig om gör gärna det i kommentarsfältet.
 
Nu ska jag försöka komma i gång med lite plugg här, och senare i eftermiddag blir det troligtvis ett besök till affären för att handla hem lite smått.
#1 - Anonym

Hejsan, varför var du tvungen att byta område bara för du inte klarar av att arbeta med vem som helst. Sjukt barnsligt av dig.

Svar: Hej!
För det första så är jag inte dum, utan jag vet att det är du Robbin som skriver, så i fortsättningen behöver du inte vara anonym. Sen får du tycka vad du vill angående om jag är barnslig eller inte. Det är helt upp till dig, men då bör du även tänka till lite då jag faktiskt inte vara ensam om att ringa och vilja byta arbetsområde. Det gjorde nämligen även du vilket jag fick bekräftat från jobbet om.

Sen vill jag även klargöra att jag har inga som helst problem med att arbeta med någon annan. Det är enbart med dig jag inte vill arbeta, och det är för att relationen ser ut som det gör i mellan oss och jag vill hålla mitt arbetsliv utanför denna. Kan du inte respektera detta är det upp till dig.

/ Sanna
Mammasvardag