Mammasvardag

Spånar aktiviteter till vårt jubileum
Nu har vi börjat skissa och planera för fullt inför Mammamingels 5 års jubileum, och under veckan kommer vi med största sannolikhet släppa biljetter. Det innebär att vi nu börjar skissa på program och se över eventuella aktiviteter. Inför vårt 5 års jubileum hoppas vi kunna bjuda på det där lilla extra, och jag själv har faktiskt börjat spåna på flera olika idéer och förslag varav ett är en trollkarl.
 
Vanligtvis tänker man i första hand att en trollkarl kanske riktar sig till barn. Men allt mer och mer sedan jag kom in i event branschen har jag insett att det finns många talangfulla, duktiga och helt otroliga magiker som även riktar sig till vuxna. Flera trollkarlar riktar sig till företag och uppträder när det vankas företagsarrangemang som middagar, konferenser, mässor, öppet hus & jubileum. Det är med andra ord helt enkelt en aktivitet som helt klart skulle tänkas kunna passa bra in på vårt event och något vi absolut ska spåna vidare över.
 
Redan nu hittade jag faktiskt till Hans Lindström som är trollkarl i Stockholm. Han verkar otroligt talangfull och är faktiskt t o m en av Sveriges mest välmeriterade underhållare för företagsmarknaden. Det om något imponerar stort på mig och som helt klart får mig att överväga och vilja se över möjligheterna att dra hit honom till Norrköping. Visste ni att Hans uppträtt på flera stora evenemang som Melodifestivalen, Grammisgalan, Eurovision Song Contest och på invigningen av Rica Talk hotel, Stockholmsmässan. Det sistnämnda står mig som ni tidigare vet lite extra varmt om hjärtat vilket gör det hela extra kul.
 
Dessutom när man anlitar en trollkarl behöver det inte heller alltid vara de klassiska med en show på scenen, utan nu för tiden går det att utnyttja en anlitad trollkarl på flera olika vis genom att både ha en show på scenen, en minglande trollkarl som minglar runt och visar konster på riktigt nära håll och t o m en magisk och komiskt dörrvakt som ger gästerna redan vid entrén det där lilla extra skrattet. Detta är med andra ord helt klart något som vi ska fundera och klura vidare över inför vårt jubileum. Kanske blir det rent utav Hans eller någon annan som kommer vara med oss på plats i oktober.