Spånar aktiviteter till vårt jubileum

Nu har vi börjat skissa och planera för fullt inför Mammamingels 5 års jubileum, och under veckan kommer vi med största sannolikhet släppa biljetter. Det innebär att vi nu börjar skissa på program och se över eventuella aktiviteter. Inför vårt 5 års jubileum hoppas vi kunna bjuda på det där lilla extra, och jag själv har faktiskt börjat spåna på flera olika idéer och förslag varav ett är en trollkarl.
 
Vanligtvis tänker man i första hand att en trollkarl kanske riktar sig till barn. Men allt mer och mer sedan jag kom in i event branschen har jag insett att det finns många talangfulla, duktiga och helt otroliga magiker som även riktar sig till vuxna. Flera trollkarlar riktar sig till företag och uppträder när det vankas företagsarrangemang som middagar, konferenser, mässor, öppet hus & jubileum. Det är med andra ord helt enkelt en aktivitet som helt klart skulle tänkas kunna passa bra in på vårt event och något vi absolut ska spåna vidare över.
 
Redan nu hittade jag faktiskt till Hans Lindström som är trollkarl i Stockholm. Han verkar otroligt talangfull och är faktiskt t o m en av Sveriges mest välmeriterade underhållare för företagsmarknaden. Det om något imponerar stort på mig och som helt klart får mig att överväga och vilja se över möjligheterna att dra hit honom till Norrköping. Visste ni att Hans uppträtt på flera stora evenemang som Melodifestivalen, Grammisgalan, Eurovision Song Contest och på invigningen av Rica Talk hotel, Stockholmsmässan. Det sistnämnda står mig som ni tidigare vet lite extra varmt om hjärtat vilket gör det hela extra kul.
 
Dessutom när man anlitar en trollkarl behöver det inte heller alltid vara de klassiska med en show på scenen, utan nu för tiden går det att utnyttja en anlitad trollkarl på flera olika vis genom att både ha en show på scenen, en minglande trollkarl som minglar runt och visar konster på riktigt nära håll och t o m en magisk och komiskt dörrvakt som ger gästerna redan vid entrén det där lilla extra skrattet. Detta är med andra ord helt klart något som vi ska fundera och klura vidare över inför vårt jubileum. Kanske blir det rent utav Hans eller någon annan som kommer vara med oss på plats i oktober.
Bakom den här bloggen hittar ni mig, Sanna. En 26-årig driven och positiv tjej med höga karriärambitioner och ett stort intresse för design, foto och att skriva. Avslutade mina studier på IT-media programmet på John Bauer gymnasiet sommaren 2012, och arbetar nu som restaurangbiträde på Kolmårdens Djurpark. Arbetar förutom det även extra vid behov som butikskommunikatör, ansiktsmålare och eventpersonal.

Som person har jag alltid något nytt projekt på gång, och tillsammans med min kollega jobbar jag med att driva vår hemsida Unga Föräldrar och vårt bloggnätverk Norrköping Event & PR som utvecklas i rasande takt, samtidigt som vi driver och är grundare bakom konceptet Mammamingel som är ett event som arrangeras årligen i Norrköping. Kort sagt en tjej med många bollar i luften.

Den lediga tid som jag har kvar spenderar jag gärna med min 11 åriga dotter Alva eller mina vänner. Vi reser ofta i väg och besöker event, mässor och pressvisningar av olika slag. Där får mitt intresse utav att nätverka och träffa nytt folk ta plats, samtidigt som vi får pröva många nya produkter vilket är ett intresse jag och min dotter delar. Läser även gärna mycket böcker, följer TV-serier eller tittar på spännande filmer när tid och tillfälle ges.

Annonsera eller kontakta mig?
mammasvardag@hotmail.com

Läs gärna min PR & Policy.