Spanien here we come!

Nu är det äntligen bestämt att vi i sommar reser till Alicante i Spanien. Vi blir borta i 9 dygn och kommer ha det helt magiskt med en massa äventyr. Det blir inte hela familjen som reser som drömmen var från början, utan i stället är det bara mina föräldrar och min yngsta bror Kalle som följer med oss. Det känns lite tråkigt att inte alla mina syskon har möjlighet att följa med, men åt andra sidan underlättar antalet kanske då vi planerar att eventuellt hyra bil på plats. Det lär ju nämligen vara betydligt enklare att hitta en 5-sitsig bil, än en bil som rymmer 7 platser vilket är antalet vi annars skulle bli.
 
Hur som helst är det nu klart att vi reser, och här hemma längtar vi galet mycket tills det är dags. Vi har nu fått boendet klart och betalat, så här näst väntar flygbiljetter som ska bokas nu under mars månad. Utöver det har vi redan börjat spåna på eventuella prylar som är bra att ha med och som kan behövas köpas hem.
 
Har ju en hel del bloggläsare där ute, och kanske någon av er är lite mer van resenär och kan bjuda på lite tips?Finns det något vi absolut inte bör missa att ta med? Har ni kanske tips på aktiviteter i Alicante eller i närheten? 
#1 - Annie - Fotograf i Linköping & Stockholm

Åh vad härligt att ni ska till Spanien :D

#2 - Annette Andersson

Hoppas ni får en riktigt trevlig resa.
Badkläder, handdukar, kjolar, tunna plagg, en kofta till kvällen. Ett par byxor det är de du flyger i, och hem kallt inne i flygplanet med alla luftfläktar, sandaler någon fin plagg

Bakom den här bloggen hittar ni mig, Sanna. En 26-årig driven och positiv tjej med höga karriärambitioner och ett stort intresse för design, foto och att skriva. Avslutade mina studier på IT-media programmet på John Bauer gymnasiet sommaren 2012, och arbetar nu som Relationship Manager på Bonnier Business Media Sales. Arbetar förutom det även extra vid behov som butikskommunikatör, ansiktsmålare och eventpersonal.

Som person har jag alltid något nytt projekt på gång, och tillsammans med min kollega jobbar jag med att driva vår hemsida Unga Föräldrar och vårt bloggnätverk Norrköping Event & PR som utvecklas i rasande takt, samtidigt som vi driver och är grundare bakom konceptet Mammamingel som är ett event som arrangeras årligen i Norrköping. Kort sagt en tjej med många bollar i luften.

Den lediga tid som jag har kvar spenderar jag gärna med min 10 åriga dotter Alva eller mina vänner. Vi reser ofta i väg och besöker event, mässor och pressvisningar av olika slag. Där får mitt intresse utav att nätverka och träffa nytt folk ta plats, samtidigt som vi får pröva många nya produkter vilket är ett intresse jag och min dotter delar. Läser även gärna mycket böcker, följer TV-serier eller tittar på spännande filmer när tid och tillfälle ges.

Annonsera eller kontakta mig?
mammasvardag@hotmail.com

Läs gärna min PR & Policy.