Mammasvardag

Spanien here we come!
Nu är det äntligen bestämt att vi i sommar reser till Alicante i Spanien. Vi blir borta i 9 dygn och kommer ha det helt magiskt med en massa äventyr. Det blir inte hela familjen som reser som drömmen var från början, utan i stället är det bara mina föräldrar och min yngsta bror Kalle som följer med oss. Det känns lite tråkigt att inte alla mina syskon har möjlighet att följa med, men åt andra sidan underlättar antalet kanske då vi planerar att eventuellt hyra bil på plats. Det lär ju nämligen vara betydligt enklare att hitta en 5-sitsig bil, än en bil som rymmer 7 platser vilket är antalet vi annars skulle bli.
 
Hur som helst är det nu klart att vi reser, och här hemma längtar vi galet mycket tills det är dags. Vi har nu fått boendet klart och betalat, så här näst väntar flygbiljetter som ska bokas nu under mars månad. Utöver det har vi redan börjat spåna på eventuella prylar som är bra att ha med och som kan behövas köpas hem.
 
Har ju en hel del bloggläsare där ute, och kanske någon av er är lite mer van resenär och kan bjuda på lite tips?Finns det något vi absolut inte bör missa att ta med? Har ni kanske tips på aktiviteter i Alicante eller i närheten? 
#1 - Annie - Fotograf i Linköping & Stockholm

Åh vad härligt att ni ska till Spanien :D

#2 - Annette Andersson

Hoppas ni får en riktigt trevlig resa.
Badkläder, handdukar, kjolar, tunna plagg, en kofta till kvällen. Ett par byxor det är de du flyger i, och hem kallt inne i flygplanet med alla luftfläktar, sandaler någon fin plagg