SwimFin - den nya generationens simhjälpmedel

swimfin

INLÄGGET ÄR ETT SAMARBETE MED ABOOH.SE. Läs mer längst ner på sidan.

För något år sedan fick vi hem en röd SwimFin, men det är inte först nu som vi verkligen har hunnit testat den. För er som inte känner till SwimFin tidigare så är det den nya generationens simhjälpmedel som ger en bättre och mer naturlig simställning. SwimFin håller barnet flytande, i rätt position utan några remmar eller kuddar i vägen. Den tippar barnet lätt uppåt så att barnet kan simma fritt och växla mellan alla typer av simstilar.
 
Själv tycker jag SwimFin är riktigt bra, och den håller verkligen vad den utlovar. Alva har lekt och utnyttjat den mycket och den kommer helt klart sparas undan till framtida barn. SwimFin rekommenderas för barn mellan 15-30 kg, och finns att köpa hos ett flertal butiker såsom Abooh.se mfl. 
 
Helt perfekt till dig som har barn som ska träna på simning nu i sommar!
 

* Inlägget sker i samarbete med Abooh.se och är sponsrat. Detta påverkar dock inte mina värderingar eller åsikter om produkterna/företagen. Dessa kommer alltid förbli personliga och kan inte bli köpta! Läs mer om min policy .

Bakom den här bloggen hittar ni mig, Sanna. En 27-årig driven och positiv tjej med höga karriärambitioner och ett stort intresse för design, foto och att skriva. Avslutade mina studier på IT-media programmet på John Bauer gymnasiet sommaren 2012, och arbetar nu som restaurangbiträde på Kolmårdens Djurpark. Arbetar förutom det även extra vid behov som butikskommunikatör, ansiktsmålare och eventpersonal.

Som person har jag alltid något nytt projekt på gång, och tillsammans med min kollega jobbar jag med att driva vår hemsida Unga Föräldrar och vårt bloggnätverk Norrköping Event & PR som utvecklas i rasande takt, samtidigt som vi driver och är grundare bakom konceptet Mammamingel som är ett event som arrangeras årligen i Norrköping. Kort sagt en tjej med många bollar i luften.

Den lediga tid som jag har kvar spenderar jag gärna med min 11 åriga dotter Alva eller mina vänner. Vi reser ofta i väg och besöker event, mässor och pressvisningar av olika slag. Där får mitt intresse utav att nätverka och träffa nytt folk ta plats, samtidigt som vi får pröva många nya produkter vilket är ett intresse jag och min dotter delar. Läser även gärna mycket böcker, följer TV-serier eller tittar på spännande filmer när tid och tillfälle ges.

Annonsera eller kontakta mig?
mammasvardag@hotmail.com

Läs gärna min PR & Policy.