En liten lista om mitt liv

1. Din favorit stund på dagen?
Kvällen är bäst. Det är då jag kan koppla av och varva ner, mysa med Alva och äta gott.
 
2. Tre bra saker i ditt liv.
1. Min dotter Alva är helt klart bäst. Så otroligt lycklig över att få vara just hennes mamma.
2. Att min familj alltid finns där för mig, och att vi har en sådan tajt och nära relation.
3. Att jag för varje dag kommer lite närmare mitt mål och min dröm.
 
3. Ett mål du har nått. 
Att jag lyckades ta studenten. Det var många som tvivlade på mig, även jag själv i mellan varven. Men det känns skönt att jag faktiskt klarade det.
 
4. Vad tror du att du kommer jobba med i framtiden?
Inom media kommer jag helt klart arbeta. Hoppas att jag i framtiden kommer vara egen företagare eller arbeta som PR-konsult. 
 
5. Beskriv den bästa sortens överraskning?
Den bästa överraskningen är nog den minst oväntade. När man får något man drömt om och önskat sig länge, men absolut inte alls har förväntat sig att få något. I mitt fall skulle det just nu vara en systemkamera eller en resa någonstans.
 
6. Vad skulle du vilja göra i morgon?
I morgon är planen att plugga, så att jag är redo inför tisdag när nästa prov väntar. Men det är egentligen inget jag direkt vill göra, utan jag skulle nog hellre åka till stranden och mysa loss förutsatt att vädret är fint förstås. Men det lär det troligtvis inte vara i morgon så om jag skulle vara lite mer realistiskt skulle jag vilja baka. Det har jag varit sugen på i flera dagar, men tiden har inte riktigt funnits där så jag får ta itu med det längre fram.
 
7. Din högsta prioritet i livet?
Få ett bra och lyckligt liv med Alva, och vara den bästa mamman jag kan vara för min dotter. 
 
8. Ett ord som beskriver ditt liv.
Stressigt i perioder, men fullt av lycka och mycket kärlek.
 
9. En ”to do”?
Har pluggat, diskat, tittat på film och städat lite här hemma. Nu väntar snart sängen så att jag är redo för en ny dag i morgon. 
Bakom den här bloggen hittar ni mig, Sanna. En 27-årig driven och positiv tjej med höga karriärambitioner och ett stort intresse för design, foto och att skriva. Avslutade mina studier på IT-media programmet på John Bauer gymnasiet sommaren 2012, och arbetar nu som lekvärd på Vildmarkshotellet. Arbetar förutom det även extra vid behov som butikskommunikatör, ansiktsmålare och eventpersonal.

Som person har jag alltid något nytt projekt på gång, och tillsammans med min kollega jobbar jag med att driva vår hemsida Unga Föräldrar och vårt bloggnätverk Norrköping Event & PR som utvecklas i rasande takt, samtidigt som vi driver och är grundare bakom konceptet Mammamingel som är ett event som arrangeras årligen i Norrköping. Kort sagt en tjej med många bollar i luften.

Den lediga tid som jag har kvar spenderar jag gärna med min 11 åriga dotter Alva eller mina vänner. Vi reser ofta i väg och besöker event, mässor och pressvisningar av olika slag. Där får mitt intresse utav att nätverka och träffa nytt folk ta plats, samtidigt som vi får pröva många nya produkter vilket är ett intresse jag och min dotter delar. Läser även gärna mycket böcker, följer TV-serier eller tittar på spännande filmer när tid och tillfälle ges.

Annonsera eller kontakta mig?
mammasvardag@hotmail.com

Läs gärna min PR & Policy.