Klänningar perfekt till stranden

I dag har det beställts hem lite nya kläder inför vår resa till Spanien. Nu är det nämligen inte alls långt kvar, och här hemma räknar vi ner dagarna för fullt och förbereder de sista som behövs fixas. För min del behövdes en ny bikini då min gamla bokstavligt talat var i två delar. Det blev tillslut inte bara en bikini utan två som beställde hem, då jag faktiskt kom fram till att det är bra att ha en extra i reserv att byta med. Det blev även lite strandklänningar och annat snygg att bära på den förhoppningsvis varma stranden när det väl bär av.
 

Beställningen är redan skickad och landar nog här hemma redan i morgon. Själv ser jag fram emot det och hoppas de nya plaggen passar och sitter bra på min kropp. Men det återstår att se.

Bakom den här bloggen hittar ni mig, Sanna. En 26-årig driven och positiv tjej med höga karriärambitioner och ett stort intresse för design, foto och att skriva. Avslutade mina studier på IT-media programmet på John Bauer gymnasiet sommaren 2012, och arbetar nu som restaurangbiträde på Kolmårdens Djurpark. Arbetar förutom det även extra vid behov som butikskommunikatör, ansiktsmålare och eventpersonal.

Som person har jag alltid något nytt projekt på gång, och tillsammans med min kollega jobbar jag med att driva vår hemsida Unga Föräldrar och vårt bloggnätverk Norrköping Event & PR som utvecklas i rasande takt, samtidigt som vi driver och är grundare bakom konceptet Mammamingel som är ett event som arrangeras årligen i Norrköping. Kort sagt en tjej med många bollar i luften.

Den lediga tid som jag har kvar spenderar jag gärna med min 11 åriga dotter Alva eller mina vänner. Vi reser ofta i väg och besöker event, mässor och pressvisningar av olika slag. Där får mitt intresse utav att nätverka och träffa nytt folk ta plats, samtidigt som vi får pröva många nya produkter vilket är ett intresse jag och min dotter delar. Läser även gärna mycket böcker, följer TV-serier eller tittar på spännande filmer när tid och tillfälle ges.

Annonsera eller kontakta mig?
mammasvardag@hotmail.com

Läs gärna min PR & Policy.