Vinn Lego Junior Batman!

"Tävlar hos Mammasvardag.se om Lego Juniors Batman."

 

Lagom till jul lanserar LEGO en hel del nyheter, där ibland denna lego nyhet med Lego Juniors Batman. Ett lego som är anpassat för barn i åldrarna 4-7 år.

 

För att vara med och tävla:

Vad heter Batmans kompanjon/partners?

Motivera varför och till vem du vill vinna?

Dela gärna tävlingen i din blogg, eller på din instagram eller din facebook!

 

Tävlingen avslutas onsdagen den 30/11!

TÄVLING! Under min gran kan det ligga produkter för 10000 kr då jag har skapat en önskelista i Litenlekers tävling. Gör en önskelista du med och vinn!

 

Litenleker.se har alltså kommit på en fantastisk idé där man kan skapa barnens önskelista på nätet. Det bästa med önskelistan är att du kan dela den i sociala kanaler och/eller maila den till släkt och vänner. Dessutom kan du själv bocka av det som du köpt in eller det som någon annan köpt, så att fler inte riskerar att köpa hem samma produkt. 

Det bästa med en sådan här önskelista är:
- Barnen får saker som de faktiskt vill ha och önskar sig. Du slipper medandra ord åka tillbaka och byta!
- De du delar önskelistan med riskerar inte att köpa samma saker om dubockar av dem.
- Du har ju chansen att vinna produkter för hela 10.000:-!
- Sen får du massor med inspiration och möjlighet att se vad dina barn faktiskt önskar sig.


Om ni vill se Alvas önskelista för att fina inspiration till era egna barn kan ni kolla in HÄR!


I samarbete med Litenleker.se.

Bakom den här bloggen hittar ni mig, Sanna. En 27-årig driven och positiv tjej med höga karriärambitioner och ett stort intresse för design, foto och att skriva. Avslutade mina studier på IT-media programmet på John Bauer gymnasiet sommaren 2012, och arbetar nu som restaurangbiträde på Kolmårdens Djurpark. Arbetar förutom det även extra vid behov som butikskommunikatör, ansiktsmålare och eventpersonal.

Som person har jag alltid något nytt projekt på gång, och tillsammans med min kollega jobbar jag med att driva vår hemsida Unga Föräldrar och vårt bloggnätverk Norrköping Event & PR som utvecklas i rasande takt, samtidigt som vi driver och är grundare bakom konceptet Mammamingel som är ett event som arrangeras årligen i Norrköping. Kort sagt en tjej med många bollar i luften.

Den lediga tid som jag har kvar spenderar jag gärna med min 11 åriga dotter Alva eller mina vänner. Vi reser ofta i väg och besöker event, mässor och pressvisningar av olika slag. Där får mitt intresse utav att nätverka och träffa nytt folk ta plats, samtidigt som vi får pröva många nya produkter vilket är ett intresse jag och min dotter delar. Läser även gärna mycket böcker, följer TV-serier eller tittar på spännande filmer när tid och tillfälle ges.

Annonsera eller kontakta mig?
mammasvardag@hotmail.com

Läs gärna min PR & Policy.