Ett påskägg kom hem!

Nu är påsken över och här hemma har vi börjat få bort allt påskpynt (ja, jag erkänner allt är inte helt borta än). Det står på morgondagens att göra lista. Men för att komma till saken så hindrar det inte min brevbärare från att leverera detta gigantiska påskägg med godsaker. Det kom hem i slutet av förra veckan, och om jag får säga det själv så var det en helt fantastiskt vinst, särskilt med tanke på att jag inte kan minnas när jag senast fick ett alldeles eget påskägg. Dock kan jag ju avslöja att det inte riktigt blev mitt ägg helt och hållet, utan innehållet delades faktiskt med Alva här hemma.
 

Det kändes rätt bra faktiskt i och med att hennes egna påskägg inte rymde lika mycket godis. I stället valde jag i år att satsa lite extra på prylar. Så i år bestod Alvas påskägg ibland annat utav den nya Monster High filmen, Frost kort till hennes samlaralbum, Pet Shop figurer och en liten slant till sparkontot, Det tyckte jag kändes bättre i och med att det ändå äts en hel del godis automatiskt i samband med påsken.

Vad rymdes i era eller era barns påskägg i år?

Bakom den här bloggen hittar ni mig, Sanna. En 26-årig driven och positiv tjej med höga karriärambitioner och ett stort intresse för design, foto och att skriva. Avslutade mina studier på IT-media programmet på John Bauer gymnasiet sommaren 2012, och arbetar nu som restaurangbiträde på Kolmårdens Djurpark. Arbetar förutom det även extra vid behov som butikskommunikatör, ansiktsmålare och eventpersonal.

Som person har jag alltid något nytt projekt på gång, och tillsammans med min kollega jobbar jag med att driva vår hemsida Unga Föräldrar och vårt bloggnätverk Norrköping Event & PR som utvecklas i rasande takt, samtidigt som vi driver och är grundare bakom konceptet Mammamingel som är ett event som arrangeras årligen i Norrköping. Kort sagt en tjej med många bollar i luften.

Den lediga tid som jag har kvar spenderar jag gärna med min 10 åriga dotter Alva eller mina vänner. Vi reser ofta i väg och besöker event, mässor och pressvisningar av olika slag. Där får mitt intresse utav att nätverka och träffa nytt folk ta plats, samtidigt som vi får pröva många nya produkter vilket är ett intresse jag och min dotter delar. Läser även gärna mycket böcker, följer TV-serier eller tittar på spännande filmer när tid och tillfälle ges.

Annonsera eller kontakta mig?
mammasvardag@hotmail.com

Läs gärna min PR & Policy.