Alvas stora födelsedagspresent

 
 
I takt med att Alva växer och blir allt större, så blir det allt mindre och mindre fokus på leksaker, och allt större fokus på bra att ha saker. Som ensamstående mamma kan det ibland vara lite tufft, då mycket saker som mobiltelefoner, datorer, cyklar, surfplattor och annat kan kosta en hel del. Det innebär att det ibland kan krävas lite sparande och lite tid innan möjligheten dyker upp.
 
Men när det väl kommer ett tillfälle så betyder det lite extra, och att få se sådan lycka och glädje gör det där tråkiga månaderna med sparande värt det hundra gånger om. Det var precis så jag kände när jag överraskade Alva med en alldeles egen dator/laptop i födelsedagspresent när hon fyllde 9 år. Det var nämligen något hon hade önskat sig länge, och något jag själv kände att hon hade ett behov utav.
 
Numera används den flitigt här hemma av Alva både till att spela spel, lyssna på musik, se film/videos och förstås att hålla koll på sociala medier. Allt eftersom kommer den även användas mer och mer till hennes skolarbete, och redan nu utnyttjar hon den med glädje till olika lärospel för att lära sig mer inom olika ämnen som matematik,svenska och engelska. Inköpet blev med andra ord riktigt lyckat, och jag känner mig mer än nöjd med hennes födelsedagspresent och det är jag säker på att hon med känner.
Bakom den här bloggen hittar ni mig, Sanna. En 27-årig driven och positiv tjej med höga karriärambitioner som älskar allt som har med kreativitet att göra. Från att skriva, fotografera och skapa events och arrangemang till att teckna och måla.

Bosatt strax utanför Norrköping tillsammans med min dotter Alva. Studerar till vardags till Digital Marknadskommunikatör på Affärshögskolan i Linköping.

Som person har jag annars alltid något nytt projekt på gång, och tillsammans med min kollega jobbar jag med att driva vår hemsida Unga Föräldrar och vårt bloggnätverk Norrköping Event & PR som utvecklas i rasande takt, samtidigt som vi driver och är grundare bakom konceptet Mammamingel som är ett event som arrangeras årligen i Norrköping. Kort sagt en tjej med många bollar i luften.

Här på bloggen bjuder jag på glimtar ur min vardag, varvat med tips på familjeaktiviteter, nya produkter, resor och äventyr som vi gillar lite extra.

Annonsera eller kontakta mig?
mammasvardag@hotmail.com

Läs gärna min PR & Policy.