Alvas stora födelsedagspresent

 
 
I takt med att Alva växer och blir allt större, så blir det allt mindre och mindre fokus på leksaker, och allt större fokus på bra att ha saker. Som ensamstående mamma kan det ibland vara lite tufft, då mycket saker som mobiltelefoner, datorer, cyklar, surfplattor och annat kan kosta en hel del. Det innebär att det ibland kan krävas lite sparande och lite tid innan möjligheten dyker upp.
 
Men när det väl kommer ett tillfälle så betyder det lite extra, och att få se sådan lycka och glädje gör det där tråkiga månaderna med sparande värt det hundra gånger om. Det var precis så jag kände när jag överraskade Alva med en alldeles egen dator/laptop i födelsedagspresent när hon fyllde 9 år. Det var nämligen något hon hade önskat sig länge, och något jag själv kände att hon hade ett behov utav.
 
Numera används den flitigt här hemma av Alva både till att spela spel, lyssna på musik, se film/videos och förstås att hålla koll på sociala medier. Allt eftersom kommer den även användas mer och mer till hennes skolarbete, och redan nu utnyttjar hon den med glädje till olika lärospel för att lära sig mer inom olika ämnen som matematik,svenska och engelska. Inköpet blev med andra ord riktigt lyckat, och jag känner mig mer än nöjd med hennes födelsedagspresent och det är jag säker på att hon med känner.
Bakom den här bloggen hittar ni mig, Sanna. En 27-årig driven och positiv tjej med höga karriärambitioner och ett stort intresse för design, foto och att skriva. Avslutade mina studier på IT-media programmet på John Bauer gymnasiet sommaren 2012, och arbetar nu som lekvärd på Vildmarkshotellet. Arbetar förutom det även extra vid behov som butikskommunikatör, ansiktsmålare och eventpersonal.

Som person har jag alltid något nytt projekt på gång, och tillsammans med min kollega jobbar jag med att driva vår hemsida Unga Föräldrar och vårt bloggnätverk Norrköping Event & PR som utvecklas i rasande takt, samtidigt som vi driver och är grundare bakom konceptet Mammamingel som är ett event som arrangeras årligen i Norrköping. Kort sagt en tjej med många bollar i luften.

Den lediga tid som jag har kvar spenderar jag gärna med min 11 åriga dotter Alva eller mina vänner. Vi reser ofta i väg och besöker event, mässor och pressvisningar av olika slag. Där får mitt intresse utav att nätverka och träffa nytt folk ta plats, samtidigt som vi får pröva många nya produkter vilket är ett intresse jag och min dotter delar. Läser även gärna mycket böcker, följer TV-serier eller tittar på spännande filmer när tid och tillfälle ges.

Annonsera eller kontakta mig?
mammasvardag@hotmail.com

Läs gärna min PR & Policy.