Loppi BlogBag höst 2016

I LOPPIblogbag Höst 2016 hittade jag:

Colgate Smiles kids 0-5 Tandkräm
En tandkräm speciellt framtagen för de minsta, med ny mild smak medanpassad fluornivå i en förpackning med 50ml. Den här kommer ges bort till någon nära, då Alva här hemma är lite för stor och faktiskt gått över till vuxen tandkräm sedan länge. Men i övrigt tror jag den är riktigt grym och Colgate är ett märke vi ofta använder.

Palmolive Magic SoftnessBarntvål
En härlig skumtvål direkt från pumpen med en ljuvlig äppeldoft, som gördet så mycket roligare att tvätta händerna. Skumtvål är verkligen roligare änvanlig tvål, den löddrar direkt och gör det enkelt och lätt att bli ren,perfekt för både stor som liten. Här hemma älskar vi den redan och jag hoppas hitta den i butik för kommande inköp, och om vi har tur kanske fler dofter dyker upp.

Yoplaits Safari samtreflex/nyckelring
Yoplaits Safari har släta, lena och riktigt smarriga smaker, helt utanfruktbitar, att fylla på spralldepåerna med. De kommer i multipack bägare (6x125g)i tre olika varianter; Safari Djungel (Jordgubb, hallon), Safari Äventyr(Päron-Vanilj, Hallon) och Safari Expedition (Jordgubb, Hallon, Päron-Vanilj).Vi har provat alla smaker tidigare och tycker om de allihop, då det är enkla och riktigt goda. Det är dessutom perfekt när det är dags för utflykt eller när man vill äta något snabbt och lätt där hemma.

Neutral tvättmedel
Neutrals tvättmedel är särskilt utvecklat för känslig hud tillsammansmed Astma- och Allergiförbundet. Det innehåller 0% färgämnen och 0% parfym föratt minimera risken för allergiska hudreaktioner. Tvättmedlet rengör och tarbort fläckar effektivt redan vid 30 grader. Finns för både färgade och vitatextilier. Detta överlämnades till min mamma som har egen tvättmaskin, jag själv är utan och sedan det nya systemet i vår tvättstuga med självdosering är tvätt och sköljmedels inköp för mig ett minne blott. 

Comfort Sensitive Sköljmedel
Sköljmedlet Comfort Sensitive är parfymfritt och extra milt mot känslighud. Det är dermatologisk testat och rekommenderat av Astma- ochAllergiförbundet. Comfort Sensitive vårdar dina kläder och lakan samt gör demhärligt mjuka och fräscha! Även denna överlämnades till min mamma, även om jag gärna hade behållt den själv för är det något jag saknar sedan det nya systemet i vår tvättstuga med självdosering påbörjades är det kläder som luktar doft och verkligen känns rena. Det vet jag att egen erfarenhet att Comfort står för och det är ett märke jag gärna kommer tillbaka till när jag i framtiden får en egen tvättmaskin.


Old El Paso tortilla Mini Stand ’N’ Stuff
Old El Paso utvecklar nu sitt mexikanska sortiment genom att lansera enminivariant av sin populära mjuka båtformade tortilla Stand ’N’ Stuff. Nya MiniStand ´N´ Stuff är ett praktiskt och gott alternativ för alla som vill äta godtortillas men i litet mindre format. Denna har vi prövat förut fast i större variant, och både den stora och de här små uppskattas stort hemma hos oss. För vi älskar att variera våra tacokvällar, och dessa små söta båtar är dessutom riktiga goda. Nackdelen med dessa mindre båtar är dock att de går åt väldigt många för att man verkligen ska bli mätt, så det passar bättre som aptitretare. Ska du ha en rejäl middag satsa på Old El Paso Tortilla Stand ’N’ Stuff som är i större modell i stället.


Folksam barnkit
Folksams barnkit är ett praktiskt litet kit som är perfekt att ha medsig i bilen eller i väskan. Den innehåller diverse bra att ha grejer såsom:vattenavvisande plåster, skavsårsplåster, brännsårsplåster, brännskadegel,torkare och solskyddskräm. Perfekt att ha med sig, det är så lätt hänt att mangör illa sig eller träffar på någon annan som gjort illa sig. Den får följa med på framtida resor när vi ska bege oss i väg, och med största sannolikhet bär dess första resa i väg inom kort.


Storytel 30-dagar
Med Storytel får du tillgång till tusentals ljudböcker direkt i mobilenoch många kan du även läsa som e-bok. I LOPPIblogbag får du 30 gratis dagar medStorytel! Jag har hört mycket om Storytel tidigare, och varit riktigt nyfiken, men faktiskt inte fått chansen att pröva förrän nu. Så under morgondagen är det tänkt att jag ska kika lite närmare på detta och börja lyssna på min första ljudbok. Det ska bli riktigt spännande att se utbudet, och vem vet kanske stannar jag kvar som kund även efteråt, det återstår att se. 

Bakom den här bloggen hittar ni mig, Sanna. En 26-årig driven och positiv tjej med höga karriärambitioner och ett stort intresse för design, foto och att skriva. Avslutade mina studier på IT-media programmet på John Bauer gymnasiet sommaren 2012, och arbetar nu som restaurangbiträde på Kolmårdens Djurpark. Arbetar förutom det även extra vid behov som butikskommunikatör, ansiktsmålare och eventpersonal.

Som person har jag alltid något nytt projekt på gång, och tillsammans med min kollega jobbar jag med att driva vår hemsida Unga Föräldrar och vårt bloggnätverk Norrköping Event & PR som utvecklas i rasande takt, samtidigt som vi driver och är grundare bakom konceptet Mammamingel som är ett event som arrangeras årligen i Norrköping. Kort sagt en tjej med många bollar i luften.

Den lediga tid som jag har kvar spenderar jag gärna med min 11 åriga dotter Alva eller mina vänner. Vi reser ofta i väg och besöker event, mässor och pressvisningar av olika slag. Där får mitt intresse utav att nätverka och träffa nytt folk ta plats, samtidigt som vi får pröva många nya produkter vilket är ett intresse jag och min dotter delar. Läser även gärna mycket böcker, följer TV-serier eller tittar på spännande filmer när tid och tillfälle ges.

Annonsera eller kontakta mig?
mammasvardag@hotmail.com

Läs gärna min PR & Policy.