Nominera till Handelsgalan 2016!

Nu är det snart dags för Handelsgalan 2016 i Norrköping, och jag skulle vilja be er alla där ute att nominera min pappas butik Finskkorvbutik - Makkarakauppa till årets nykomling. Han jobbar och sliter dygnet runt med butiken och jag tycker han gör ett förbannat bra jobb. Han har tagit in mycket nytt i utbudet som inte fanns förut och lyssnar alltid på kunderna och deras önskemål. Butiken jobbar aktivt med att tillgodose de önskemål som kommer in i den mån det går, och framtiden innehåller många spännande planer.

Ni nominerar hans butik här på länken

Bakom den här bloggen hittar ni mig, Sanna. En 26-årig driven och positiv tjej med höga karriärambitioner och ett stort intresse för design, foto och att skriva. Avslutade mina studier på IT-media programmet på John Bauer gymnasiet sommaren 2012, och arbetar nu som restaurangbiträde på Kolmårdens Djurpark. Arbetar förutom det även extra vid behov som butikskommunikatör, ansiktsmålare och eventpersonal.

Som person har jag alltid något nytt projekt på gång, och tillsammans med min kollega jobbar jag med att driva vår hemsida Unga Föräldrar och vårt bloggnätverk Norrköping Event & PR som utvecklas i rasande takt, samtidigt som vi driver och är grundare bakom konceptet Mammamingel som är ett event som arrangeras årligen i Norrköping. Kort sagt en tjej med många bollar i luften.

Den lediga tid som jag har kvar spenderar jag gärna med min 11 åriga dotter Alva eller mina vänner. Vi reser ofta i väg och besöker event, mässor och pressvisningar av olika slag. Där får mitt intresse utav att nätverka och träffa nytt folk ta plats, samtidigt som vi får pröva många nya produkter vilket är ett intresse jag och min dotter delar. Läser även gärna mycket böcker, följer TV-serier eller tittar på spännande filmer när tid och tillfälle ges.

Annonsera eller kontakta mig?
mammasvardag@hotmail.com

Läs gärna min PR & Policy.