Bitz en ny servis serie hemma hos oss

I vår familj så älskar vi att njuta utav maten som vi äter, och vi njuter alltid lite extra när bordet är dukat fint med produkter av kvalité. Här hemma använder vi därför mycket produkter från Bitz-serien som är utvecklad i nära samarbete med Christian Bitz. Serien erbjuder robust stengods i gröna, grå och svarta nyanser, bestick i svart stål, mässingsfärgat stål och stål med satinfinish, en vacker serie i benporslin, karaffer, vin- och vattenglas i miljökristall samt några andra produkter till maten, köket och din sundhet.

Vi själva har dock inte hela serien ännu, men drömmer givetvis om att fylla på den allteftersom. Det bästa med serien är helt klart att den är så fantastiskt snygg, men även att den faktiskt har ett hälsosamt och bra tänk bakom sig. För vi vill alla äta hälsosamt men det där med lite för stora portioner kan ibland vara svårt och ha stor betydelse för figur, form och framtid. Därför är det viktigt att få kontroll på portionerna, och att genom att äta på mindre tallrikar får man en bra psykologisk effekt. Det ser ut som en stor portion – även om det inte är det. Smart va’?

Själv jobbar vi mycket med det tänket här hemma, och tallrikarna från Bitz-serien har varit till stor hjälp. Faktum är att Bitz-serien har gjort våra måltider så mycket mer trivsammare då vi numera har en produktserie som är mer enhetlig än de vi tidigare använt oss utav. Bitz är nämligen otroligt stilfull och skapar den värme som vi tidigare har saknat till bords.

För att se mer av Bitz-serien och dess produkter besök gärna Bitzshop.se

Bakom den här bloggen hittar ni mig, Sanna. En 27-årig driven och positiv tjej med höga karriärambitioner och ett stort intresse för design, foto och att skriva. Avslutade mina studier på IT-media programmet på John Bauer gymnasiet sommaren 2012, och arbetar nu som lekvärd på Vildmarkshotellet. Arbetar förutom det även extra vid behov som butikskommunikatör, ansiktsmålare och eventpersonal.

Som person har jag alltid något nytt projekt på gång, och tillsammans med min kollega jobbar jag med att driva vår hemsida Unga Föräldrar och vårt bloggnätverk Norrköping Event & PR som utvecklas i rasande takt, samtidigt som vi driver och är grundare bakom konceptet Mammamingel som är ett event som arrangeras årligen i Norrköping. Kort sagt en tjej med många bollar i luften.

Den lediga tid som jag har kvar spenderar jag gärna med min 11 åriga dotter Alva eller mina vänner. Vi reser ofta i väg och besöker event, mässor och pressvisningar av olika slag. Där får mitt intresse utav att nätverka och träffa nytt folk ta plats, samtidigt som vi får pröva många nya produkter vilket är ett intresse jag och min dotter delar. Läser även gärna mycket böcker, följer TV-serier eller tittar på spännande filmer när tid och tillfälle ges.

Annonsera eller kontakta mig?
mammasvardag@hotmail.com

Läs gärna min PR & Policy.