Mammasvardag

Bitz en ny servis serie hemma hos oss
I vår familj så älskar vi att njuta utav maten som vi äter, och vi njuter alltid lite extra när bordet är dukat fint med produkter av kvalité. Här hemma använder vi därför mycket produkter från Bitz-serien som är utvecklad i nära samarbete med Christian Bitz. Serien erbjuder robust stengods i gröna, grå och svarta nyanser, bestick i svart stål, mässingsfärgat stål och stål med satinfinish, en vacker serie i benporslin, karaffer, vin- och vattenglas i miljökristall samt några andra produkter till maten, köket och din sundhet.

Vi själva har dock inte hela serien ännu, men drömmer givetvis om att fylla på den allteftersom. Det bästa med serien är helt klart att den är så fantastiskt snygg, men även att den faktiskt har ett hälsosamt och bra tänk bakom sig. För vi vill alla äta hälsosamt men det där med lite för stora portioner kan ibland vara svårt och ha stor betydelse för figur, form och framtid. Därför är det viktigt att få kontroll på portionerna, och att genom att äta på mindre tallrikar får man en bra psykologisk effekt. Det ser ut som en stor portion – även om det inte är det. Smart va’?

Själv jobbar vi mycket med det tänket här hemma, och tallrikarna från Bitz-serien har varit till stor hjälp. Faktum är att Bitz-serien har gjort våra måltider så mycket mer trivsammare då vi numera har en produktserie som är mer enhetlig än de vi tidigare använt oss utav. Bitz är nämligen otroligt stilfull och skapar den värme som vi tidigare har saknat till bords.

För att se mer av Bitz-serien och dess produkter besök gärna Bitzshop.se