Dansuppvisning och dansläger

Bjuder på en gammal bild från dansskolan, då jag inte har någon ny för stunden. #HappiChallenge
 
Här hemma försvinner tiden i väg i rasande takt, och i dag fick vi äntligen information om vilket datum det är dags för Alvas dansuppvisning. Alva har sedan i början av januari dansat streetjazz en gång i veckan på dansskolan inne i Norrköping. Hon dansade disco där tidigare för några år sedan, men tog en paus för cirkusskola, men är nu alltså återigen tillbaka på dansskolan. Hon själv tycker det är riktigt kul och jag som förälder uppmuntrar givetvis de så mycket jag bara kan.
 
Det blev därför klart här om dagen att hon nu även har en plats på danslägret i sommar. Fem dagars dans, en massa nya kompisar och grymma gästlärare. Hon kommer få prova på en massa blandade stilar såsom streetjazz, ragga/dancehall, disco, musikal, hiphop och jazz. Själv är jag skapligt avundsjuk, men vem vet vad jag ska roa mig med dessa dagar? Kanske kan jag boka in någon form av träningsläger/aktivitet för mig själv.
 
När det kommer till dansuppvisningen har Alva redan nu börjat bli lite nervös. Det är dock drygt fyra veckor kvar som tur är så lite mer tid att öva på stegen finns trots allt, men jag förstår hennes nervositet till fullo för jag minns själv tillbaka när jag själv skulle ställa mig där på dansscenen bara för några år sedan.Men jag vet att hon kommer fixa det galant när det väl blir dags och jag kommer vara så stolt, så stolt! 
Bakom den här bloggen hittar ni mig, Sanna. En 27-årig driven och positiv tjej med höga karriärambitioner och ett stort intresse för design, foto och att skriva. Avslutade mina studier på IT-media programmet på John Bauer gymnasiet sommaren 2012, och arbetar nu som lekvärd på Vildmarkshotellet. Arbetar förutom det även extra vid behov som butikskommunikatör, ansiktsmålare och eventpersonal.

Som person har jag alltid något nytt projekt på gång, och tillsammans med min kollega jobbar jag med att driva vår hemsida Unga Föräldrar och vårt bloggnätverk Norrköping Event & PR som utvecklas i rasande takt, samtidigt som vi driver och är grundare bakom konceptet Mammamingel som är ett event som arrangeras årligen i Norrköping. Kort sagt en tjej med många bollar i luften.

Den lediga tid som jag har kvar spenderar jag gärna med min 11 åriga dotter Alva eller mina vänner. Vi reser ofta i väg och besöker event, mässor och pressvisningar av olika slag. Där får mitt intresse utav att nätverka och träffa nytt folk ta plats, samtidigt som vi får pröva många nya produkter vilket är ett intresse jag och min dotter delar. Läser även gärna mycket böcker, följer TV-serier eller tittar på spännande filmer när tid och tillfälle ges.

Annonsera eller kontakta mig?
mammasvardag@hotmail.com

Läs gärna min PR & Policy.