Mammasvardag

Dansuppvisning och dansläger
Bjuder på en gammal bild från dansskolan, då jag inte har någon ny för stunden. #HappiChallenge
 
Här hemma försvinner tiden i väg i rasande takt, och i dag fick vi äntligen information om vilket datum det är dags för Alvas dansuppvisning. Alva har sedan i början av januari dansat streetjazz en gång i veckan på dansskolan inne i Norrköping. Hon dansade disco där tidigare för några år sedan, men tog en paus för cirkusskola, men är nu alltså återigen tillbaka på dansskolan. Hon själv tycker det är riktigt kul och jag som förälder uppmuntrar givetvis de så mycket jag bara kan.
 
Det blev därför klart här om dagen att hon nu även har en plats på danslägret i sommar. Fem dagars dans, en massa nya kompisar och grymma gästlärare. Hon kommer få prova på en massa blandade stilar såsom streetjazz, ragga/dancehall, disco, musikal, hiphop och jazz. Själv är jag skapligt avundsjuk, men vem vet vad jag ska roa mig med dessa dagar? Kanske kan jag boka in någon form av träningsläger/aktivitet för mig själv.
 
När det kommer till dansuppvisningen har Alva redan nu börjat bli lite nervös. Det är dock drygt fyra veckor kvar som tur är så lite mer tid att öva på stegen finns trots allt, men jag förstår hennes nervositet till fullo för jag minns själv tillbaka när jag själv skulle ställa mig där på dansscenen bara för några år sedan.Men jag vet att hon kommer fixa det galant när det väl blir dags och jag kommer vara så stolt, så stolt!