Rabatt på din första Kökets box

Det finns otroligt många prenumerationsboxar, men enligt mig är Kökets box en utav det allra bästa. Kökets box ger dig möjlighet att inspireras och upptäcka spännande produkter, smaker och nyheter. Varje månad kommer med ett nytt tema (exempel på tidigare teman: Baka, Grilla, Fest osv.). 
 
Boxen innehåller 8-10 produkter inom mat och bak tillsammans med ett lyxigt magasin fyllt med recept och tips från Kökets redaktion. Innehållet är alltid hemligt tills du får hem boxen, och du hämtar ut boxen på ditt valda utlämningställe. 
 
Nu har jag glädjen att erbjuda er chansen att köpa första boxen från Kökets Box för bara 99 kr (ord. 129 kr). Ni uppger bara rabattkoden: köketvänner vid beställning. Mycket glädje!
Bakom den här bloggen hittar ni mig, Sanna. En 27-årig driven och positiv tjej med höga karriärambitioner och ett stort intresse för design, foto och att skriva. Avslutade mina studier på IT-media programmet på John Bauer gymnasiet sommaren 2012, och arbetar nu som lekvärd på Vildmarkshotellet. Arbetar förutom det även extra vid behov som butikskommunikatör, ansiktsmålare och eventpersonal.

Som person har jag alltid något nytt projekt på gång, och tillsammans med min kollega jobbar jag med att driva vår hemsida Unga Föräldrar och vårt bloggnätverk Norrköping Event & PR som utvecklas i rasande takt, samtidigt som vi driver och är grundare bakom konceptet Mammamingel som är ett event som arrangeras årligen i Norrköping. Kort sagt en tjej med många bollar i luften.

Den lediga tid som jag har kvar spenderar jag gärna med min 11 åriga dotter Alva eller mina vänner. Vi reser ofta i väg och besöker event, mässor och pressvisningar av olika slag. Där får mitt intresse utav att nätverka och träffa nytt folk ta plats, samtidigt som vi får pröva många nya produkter vilket är ett intresse jag och min dotter delar. Läser även gärna mycket böcker, följer TV-serier eller tittar på spännande filmer när tid och tillfälle ges.

Annonsera eller kontakta mig?
mammasvardag@hotmail.com

Läs gärna min PR & Policy.