Stockholm i mitt hjärta

Kan inte sluta tänka på alla dem vars liv förändrades totalt idag. Och på de liv som inte fick fortsätta. Det är hemskt och det är helt ofattbart att något sådant här händer. VARFÖR? är det enda frågan jag har. Hur kan något sådant här få hända? Jag själv var på väg hem efter att ha lämnat Alva på skoldico, när jag fick höra om vad som hade skett, och kände i hela kroppen hur mycket jag bara ville hämta hem henne igen. Jag lät henne trots allt vara kvar och dansa loss med kompisarna, och gick själv hem och spenderade kvällen framför nyheterna. Det kändes otroligt skönt att hämta hem henne någon timme senare, och resten av kvällen spenderas med mys i soffan för att försöka få tankar på annat håll. Jag känner mig lyckligt lottad över att själv vara i trygghet med nära och kära, men kan inte säppa tankarna på alla drabbade och dess anhöriga. 

Ta hand om er alla, och var rädda om er! ❤
Bakom den här bloggen hittar ni mig, Sanna. En 27-årig driven och positiv tjej med höga karriärambitioner och ett stort intresse för design, foto och att skriva. Avslutade mina studier på IT-media programmet på John Bauer gymnasiet sommaren 2012, och arbetar nu som restaurangbiträde på Kolmårdens Djurpark. Arbetar förutom det även extra vid behov som butikskommunikatör, ansiktsmålare och eventpersonal.

Som person har jag alltid något nytt projekt på gång, och tillsammans med min kollega jobbar jag med att driva vår hemsida Unga Föräldrar och vårt bloggnätverk Norrköping Event & PR som utvecklas i rasande takt, samtidigt som vi driver och är grundare bakom konceptet Mammamingel som är ett event som arrangeras årligen i Norrköping. Kort sagt en tjej med många bollar i luften.

Den lediga tid som jag har kvar spenderar jag gärna med min 11 åriga dotter Alva eller mina vänner. Vi reser ofta i väg och besöker event, mässor och pressvisningar av olika slag. Där får mitt intresse utav att nätverka och träffa nytt folk ta plats, samtidigt som vi får pröva många nya produkter vilket är ett intresse jag och min dotter delar. Läser även gärna mycket böcker, följer TV-serier eller tittar på spännande filmer när tid och tillfälle ges.

Annonsera eller kontakta mig?
mammasvardag@hotmail.com

Läs gärna min PR & Policy.