Stockholm i mitt hjärta

Kan inte sluta tänka på alla dem vars liv förändrades totalt idag. Och på de liv som inte fick fortsätta. Det är hemskt och det är helt ofattbart att något sådant här händer. VARFÖR? är det enda frågan jag har. Hur kan något sådant här få hända? Jag själv var på väg hem efter att ha lämnat Alva på skoldico, när jag fick höra om vad som hade skett, och kände i hela kroppen hur mycket jag bara ville hämta hem henne igen. Jag lät henne trots allt vara kvar och dansa loss med kompisarna, och gick själv hem och spenderade kvällen framför nyheterna. Det kändes otroligt skönt att hämta hem henne någon timme senare, och resten av kvällen spenderas med mys i soffan för att försöka få tankar på annat håll. Jag känner mig lyckligt lottad över att själv vara i trygghet med nära och kära, men kan inte säppa tankarna på alla drabbade och dess anhöriga. 

Ta hand om er alla, och var rädda om er! ❤
Bakom den här bloggen hittar ni mig, Sanna. En 27-årig driven och positiv tjej med höga karriärambitioner som älskar allt som har med kreativitet att göra. Från att skriva, fotografera och skapa events och arrangemang till att teckna och måla.

Bosatt strax utanför Norrköping tillsamans med min dotter Alva. Arbetar till vardags som lekvärd på Vildmarkshotellet, och påbörjar till hösten en utbildning till Digital Marknadskommunikatör på Affärshögskolan i Linköping.

Som person har jag annars alltid något nytt projekt på gång, och tillsammans med min kollega jobbar jag med att driva vår hemsida Unga Föräldrar och vårt bloggnätverk Norrköping Event & PR som utvecklas i rasande takt, samtidigt som vi driver och är grundare bakom konceptet Mammamingel som är ett event som arrangeras årligen i Norrköping. Kort sagt en tjej med många bollar i luften.

Här på bloggen bjuder jag på glimtar ur min vardag, varvat med tips på familjeaktiviteter, nya produkter, resor och äventyr som vi gillar lite extra.

Annonsera eller kontakta mig?
mammasvardag@hotmail.com

Läs gärna min PR & Policy.