Mammasvardag

Testagrams box - mars 2017
 
– I samarbete med Testagram –
 
För drygt två veckor sedan tittade min andra Testagram box hem, och vi blev riktigt överraskade över det fantastiska innehållet. Här fanns verkligen mycket roligheter att testa på, och flera produkter som vi absolut skulle själva skulle tänka oss att köpa hem. Vi har länge varit nyfikna på Santa Marias nya produkter och i morgon intar vi därför tacobordet med Jamaican Jerk. Vi är riktigt nyfikna och spända, och jag har en stark känsla utav att detta kommer bli en ny taco favorit!

Dumle har alltid varit en annan stor favorit, så den nya limed edition påsen försvann i ett nafs! Den var riktigt god och lagom syrlig i smaken av lime. Tillsammans med fredagsmyset så försvann även den goda lakritsen från Panda och burkläsken med Coca Cola Zero.

Detta var helt klart en av de bästa boxarna från Testagram med mys för hela familjen!

Innehåll i Testagrams box - mars 2017

Santa Maria Kryddmix - Jamaican Jerk Spices
Aromatisk kryddmix med smaker som kryddpeppar och spiskummin, till Jamaican Jerk Tacos. Jamaican Jerk Spices tillsammans med Coconut Tortilla, Mango Sauce, kyckling och grönsaker ger dig en karibisk upplevelse. 
 
Santa Maria Chapati Bread - Coconut & Pepper Tortilla 
Coconut & Pepper tortillabröden har en nötig kokossmak med ett uns av peppar, perfekt tillsammans med Jamaican Jerk Tacos.
 
Santa Maria - Mango Sauce 
Fruktig sås av solmogen mango och utvalda kryddor. Perfekt att toppa dina Jamaican Jerk Tacos och få en helt ny smakupplevelse med karibiska influenser! Lägg bara till Jamaican Jerk Spices, Coconut & Pepper Tortilla, kyckling och grönsaker. Innehåller 65 % mango.
 
Kiviks Musteri jordgubb & lime
En somrig dryck att njuta av under härliga kommande vårdagar. En frisk, glad och solig upplevelse. Blanda med 1+4 vatten i en tillbringare och tillsätt några isbitar, bara att njuta av. 
 
Dumle Lime - Spring Edition
Nu finns världens godaste Dumle med limesmak! En söt syrlig smakupplevelse som endast kommer att finnas i butik en begränsad period, så det är bara passa på och njuta. Dumle Lime passar in i alla familjlestunder, kanske blir den ditt nya favoritgodis till påsk?
 
Coca-Cola Zero Sugar
Coca-Cola zero SUGAR -Nu re-lanseras Coca-Cola zero SUGAR med förbättrad smak, fortfarande helt utan socker och kalorier. Samtidigt får Coca-Cola zero SUGAR en ny uppdaterad design. Kommer i flera olika förpackningsstorlekar. 
 
Fast - Naturally High protein Bar
Naturally High protein bar från FAST är en högklassig proteinbar som dessutom är glutenfri. Den innehåller 42% protein och finns i tre goda smaker. Mintchoklad, jordgubb med en hint av vit choklad samt toffee. I vår box fick vi smaken mint och den var riktigt god.
 
Jordan - Easy Clean Flosser  Easy Clean Flosser erbjuder en bekväm lösning som hjälper hela Sveriges befolkning att använda tandtråd varje dag. • Ny design med ergonomiskt skaft
• Tandtråd med flour
• Tandtråd som lättare kommer åt alla tänder
• Utbytbara byglar som är lätta att byta
• Ett miljövänligare alternativ än övriga tandtrådsbyglar
 
Pepsodent Long Active
Pepsodent Long Active är en fluortandkräm berikad med zink som med sina naturligt antibakteriella egenskaper hämmar bakterietillväxten under dagen- så att tänderna hålls skyddande från morgon till kväll! Kommer i 3 olika varianter, White Fresh, Fresh Breath eller Intensive Cleaning. I vår box fick vi Intensive Cleaning och den ska bli riktigt spännande att få utvärdera.
 
Panda - Natural Lakrits
Panda Natural är högkvalitativ lakrits som endast innehåller 4 ingredienser- lakritsrot, melassirap, vete och anisolja. Lakritsen innehåller varken palmolja, gelatin eller konserveringsmedel och innehåller endast 0,5% fett. Passar vegetarianer och veganer. Riktigt, riktigt god!
 
Testagram är en prenumerationsbox som kostar 99 kr per box, och utkommer 11 gånger om året. Produkterna är alltid i full size, dvs inte små test förpackningar. Boxens värde garanteras att vara värd minst 150-250 kr.