10 snabba

Har du något smeknamn?
Sannis, men det är mest mamma som kallar mig det.

Konstig grej du brukar ha för dig?
Prata med mig själv, gärna med olika röster. 

Vilka 3 saker kan du inte vara utan i ett kylskåp?
Ägg, mjölk och naturell yoghurt

Vilka yrken har du provat på?
Reklamutdelare, telefonförsäljare, krönikör, maskot, eventpersonal, butiksdemostratör, ansiktsmålare, lokalvårdare och restaurangbiträde. Det är nog allt.. tror jag.

Hur går du helst klädd?
Leggings, någon tröja och en mysig kofta.

Vilket plagg undviker du helst?
Kjolar eller överdrivet tajta kläder.

Favoritgodis?
Choklad utan tvekan

Storlek på skor?
40

Gråter du ofta?
Någon gång i månaden minst, gråter ofta till sorgliga böcker/filmer.

Vad äter du helst?
Kasslergratäng eller gryta med grytbitar, mums! 

 
#1 - Alice Lindström

Roligt att läsa :)

#2 - Matilda Berlin

Men åhh vad roligt att läsa =) kram <3

#3 - Alice Lindström

Rolig läsning :)

Svar: Svar: Tack, och vad kul att du tycker det!
Kram Sanna
Mammasvardag

#4 - Matilda Berlin

Men åhhh vad roligt att läsa!! Kram söta! <3

Svar: Svar: Vad kul att du tycker det, själv blev jag super stolt över henne. Hon var så glad så, och det ska hon banne mig vara också. Kram <3
Mammasvardag

Bakom den här bloggen hittar ni mig, Sanna. En 27-årig driven och positiv tjej med höga karriärambitioner och ett stort intresse för design, foto och att skriva. Avslutade mina studier på IT-media programmet på John Bauer gymnasiet sommaren 2012, och arbetar nu som lekvärd på Vildmarkshotellet. Arbetar förutom det även extra vid behov som butikskommunikatör, ansiktsmålare och eventpersonal.

Som person har jag alltid något nytt projekt på gång, och tillsammans med min kollega jobbar jag med att driva vår hemsida Unga Föräldrar och vårt bloggnätverk Norrköping Event & PR som utvecklas i rasande takt, samtidigt som vi driver och är grundare bakom konceptet Mammamingel som är ett event som arrangeras årligen i Norrköping. Kort sagt en tjej med många bollar i luften.

Den lediga tid som jag har kvar spenderar jag gärna med min 11 åriga dotter Alva eller mina vänner. Vi reser ofta i väg och besöker event, mässor och pressvisningar av olika slag. Där får mitt intresse utav att nätverka och träffa nytt folk ta plats, samtidigt som vi får pröva många nya produkter vilket är ett intresse jag och min dotter delar. Läser även gärna mycket böcker, följer TV-serier eller tittar på spännande filmer när tid och tillfälle ges.

Annonsera eller kontakta mig?
mammasvardag@hotmail.com

Läs gärna min PR & Policy.