Loddo - december 2017

 – I samarbete med Loddo –
 
Här är äntligen decemberboxen från Loddo vilket är årets sista från Loddo. Temat är förstås jul och det tycker jag det har lyckats bra med då det förkommer både tändstickor, dryck från Nocco och knäckebröd med julanknytning. Lite extra mysig feeling blir det av en härlig novellsamling att krypa ner i soffan med och så avslutningtvis lite övriga prylar som är bra att ha.

Innehåll i Loddos december box 2017

Bref Power Active
Bref Power Active Fragrance Boost är ett innovativt toalettblock som kombinerar design och funktion i ett. Bref Power Active rengör toaletten vid varje spolning och förebygger kalkbildning.
Bref Power Active ger även en långvarig fräsch doft i badrummet. Toalettblocken kan du köpa på ICA, Hemköp, Willys och Gekås.

Tomteluva 
Är du en sån person som bara älskar julen och allt som kommer därtill, och som nästan sprängs av längtan till när du äntligen får bära den klassiska och stämningsfulla tomteluvan på skallen? Se då till att du verkligen HAR en tomteluva hemma på premiärdagen och skaffa dig denna finfina tomteluva! 

Mini Chubbies
Mini Chubbies är tillverkade av mjuk livsmedelsgodkänd återvinningsbar plast fri från både PBA, Phtalater och andra gifter. Brandbilens runda former och mjuka material gör att barnen inte gör sig illa på leksaken. Viking Toys tysta gummihjul ingår såklart! Ett säkert och miljövänligt val för barn mellan 1-5 år.

Pyramidbageriet
Ett rustikt knäckebröd med fyllig smak av kvalité och historia, hantverksmässigt bakat på de allra finaste svenska råvarorna. Brödet gräddas i ugnar som eldas med lokal furu. Hantverk och premiumkänsla med ett härligt tuggmotstånd som passar perfekt till jul!

Solstickan, Extra långa
När tusen juleljus tänds hjälper Sveriges mest klassiska tändsticka Solstickan hela familjen att förgylla julen. Visste du att Swedish Match än i dag producerar Solstickan i svenska fabriker i Vetlanda och Tidaholm? Ha en riktigt god jul med brasa och ljus – och kom ihåg att elda försiktigt.

BIC Soleil Bella
BIC Soleil Bella är BIC’s bästa rakhyvel för kvinnor! Den har 4 rörliga blad för en extra mjuk och skonsam rakning och den mjukgörande remsan innehåller kokosmjölk som återfuktar och vårdar huden. Handtaget är ergonomiskt utformat med mjuka gummigrepp ger ett bra grepp även i duschen.

Novellix
Novellix ger ut stor litteratur i litet format. Små böcker med en novell per bok, som gjorda för att ta med sig på resan eller ge bort i present till någon man tycker om. Novellix erbjuder en snygg och smart förpackad läsupplevelser skrivna av några av tidernas bästa författare, med omslag av svenska formgivare och illustratörer.

Nocco Skumtomte
Nocco följer upp förra årets julsuccé Skumtomte med en comeback där både design och smak vässats till ytterligare. 

SmellWell
SmellWell – skornas bästa vän, en effektiv och snygg lösning för alla typer av illaluktande skor och idrottsutrustningar. Lägg dem i skorna över natten så absorberar de såväl fukt som lukt och du vaknar till torra fräscha skor. Innehållet är naturligt och innehåller inga bakteriedödande ämnen. 

Loddo är en prenumerationsbox innehållande varierande produkter för hela hushållet. Innehållet är alltid en överraskning – med målsättningen att du ska hitta nya favoriter.
 
Boxen kostar 99 kr/box, har ingen bindningstid och levereras varannan månad. Värdet i boxen varierar men ligger vanligtvis mellan 200-350 kr.
Bakom den här bloggen hittar ni mig, Sanna. En 27-årig driven och positiv tjej med höga karriärambitioner och ett stort intresse för design, foto och att skriva. Avslutade mina studier på IT-media programmet på John Bauer gymnasiet sommaren 2012, och arbetar nu som lekvärd på Vildmarkshotellet. Arbetar förutom det även extra vid behov som butikskommunikatör, ansiktsmålare och eventpersonal.

Som person har jag alltid något nytt projekt på gång, och tillsammans med min kollega jobbar jag med att driva vår hemsida Unga Föräldrar och vårt bloggnätverk Norrköping Event & PR som utvecklas i rasande takt, samtidigt som vi driver och är grundare bakom konceptet Mammamingel som är ett event som arrangeras årligen i Norrköping. Kort sagt en tjej med många bollar i luften.

Den lediga tid som jag har kvar spenderar jag gärna med min 11 åriga dotter Alva eller mina vänner. Vi reser ofta i väg och besöker event, mässor och pressvisningar av olika slag. Där får mitt intresse utav att nätverka och träffa nytt folk ta plats, samtidigt som vi får pröva många nya produkter vilket är ett intresse jag och min dotter delar. Läser även gärna mycket böcker, följer TV-serier eller tittar på spännande filmer när tid och tillfälle ges.

Annonsera eller kontakta mig?
mammasvardag@hotmail.com

Läs gärna min PR & Policy.