Schackfyran

Här om dagen kom Alva hem från skolan med glädjande besked tillsammans med en medalj runt halsen. Det visade sig att hennes klass har kommit på andra plats i Schackfyran, som är en rikstäckande tävling för fjärdeklasser som går ut på att alla skall vara med. Deras klass har med andra ord kommit på andra plats, och tävlat emot alla andra deltagande fjärdeklassare i skolorna runt om i kommunen. I år var det 18 lag som deltog, och Alvas klass tog alltså andra platsen, medan hennes parallellklass knep den första.
 
Här näst väntar distriktsfinalen som kommer att äga rum den 27 januari i Linköping. Som förälder kan jag inte med ord beskriva hur stolt och lycklig jag är för Alva, och givetvis kommer jag vara med henne på plats och heja fram både henne och hennes klasskamrater när det blir dags i januari. 
 
Stort grattis älskade Alva, du var helt fantastiskt! ❤
#1 - Matilda Berlin

Men åhh så roligt! Stort grattis till henne!! <3

Svar: Svar: Hon tackar så mycket <3 Kram
Mammasvardag

#2 - Carolina Åhsberg

Vad duktiga de är - grattis till Alva och hennes kompisar <3 Kram

Svar: Svar: Ja, verkligen! Hon tackar så mycket, och det gör nog hennes kompisar också. Kram <3
Mammasvardag

#3 - Alice Lindström

Nej vad roligt!

Svar: Svar: Ja, verkligen! Hon blev så glad och jag blev så stolt över henne och hennes klass.
Kram Sanna
Mammasvardag

Bakom den här bloggen hittar ni mig, Sanna. En 27-årig driven och positiv tjej med höga karriärambitioner och ett stort intresse för design, foto och att skriva. Avslutade mina studier på IT-media programmet på John Bauer gymnasiet sommaren 2012, och arbetar nu som lekvärd på Vildmarkshotellet. Arbetar förutom det även extra vid behov som butikskommunikatör, ansiktsmålare och eventpersonal.

Som person har jag alltid något nytt projekt på gång, och tillsammans med min kollega jobbar jag med att driva vår hemsida Unga Föräldrar och vårt bloggnätverk Norrköping Event & PR som utvecklas i rasande takt, samtidigt som vi driver och är grundare bakom konceptet Mammamingel som är ett event som arrangeras årligen i Norrköping. Kort sagt en tjej med många bollar i luften.

Den lediga tid som jag har kvar spenderar jag gärna med min 11 åriga dotter Alva eller mina vänner. Vi reser ofta i väg och besöker event, mässor och pressvisningar av olika slag. Där får mitt intresse utav att nätverka och träffa nytt folk ta plats, samtidigt som vi får pröva många nya produkter vilket är ett intresse jag och min dotter delar. Läser även gärna mycket böcker, följer TV-serier eller tittar på spännande filmer när tid och tillfälle ges.

Annonsera eller kontakta mig?
mammasvardag@hotmail.com

Läs gärna min PR & Policy.