Tävla om Lego Friends Vinterresort-skidlift

 I samarbete med LEGO har en utav er chansen att vinna Lego Friends Vinterresort-skidlift, värde ca 500 kr.

Tävlingens pris
Lego Friends Vinterresort-skidlift, värde ca 500 kr.

”Vintersporta med vännerna på vinterresorten!

Hoppa på skidliften med Mia och Olivia och njut av färden upp till vinterresortens topp! Njut av utsikten från restaurangen på bergstoppen med paj och varm choklad, och ta sedan på dig skidorna och susa nerför backen. Hälsa på den snälla björnungen i grottaN – han har också en backe som han kan åka nerför! Kolla spårkartan så att du inte missar något. Det kanske vore kul med lite bergsklättring?

Innehåller minidockorna Mia och Olivia i skidkläder, plus björnungen Biscuit, en skidlift med vinschfunktion, skidbacke med glidfunktion, restaurang på bergstoppen med disk, bord och bänkar, bergsklättringsvägg, björnungens grotta, minibacke, stånd för uthyrning av utrustning och ett ställ med pistkartor.

Kombinera gärna med andra produkter från LEGO® Friends!”

Så här tävlar du
Svara på tävlingsfrågan i kommentarsfältet nedan och motivera varför just du ska vinna, och glöm inte att skriva med ditt namn, e-post och ev bloggadress.

 I vilken stad bor Olivia, Stephanie, Emma, Andrea och Mia? 

För större chans att vinna:
– Dela tävlingen vidare offentligt på Instagram eller Facebook.

– Följ Mammasvardag på Instagram.

– Gilla Mammasvardag.se på Facebook.

Tävlingen pågår till och med den 10/12, kl. 20:00.

Grattis Caroline Andersson som kommenterade 2017-12-05. Maila dina kontaktuppgifter till mammasvardag@hotmail.com så kommer din vinst inom kort.

#1 - Christina Frisberg

Christina Frisberg
:) <3 Gillat & Delat offentligt på FB & hoppas till tusen på att få överraska lilla Matias 5 år som är mitt älskade barnbarn som bor i Madrid tyvärr så träffas vi inte denna jul då vi inte lyckats ordna med ledigheter & dyra flygbiljetter :( Det gör ont i mormorshjärtat :( Men självklart så skickas paket till julen med spännande julklappar & vi får prata på skypen men nog känns det bra trist alltid <3 Älskade unge!!! <3

#2 - Irene Eliasson

Mitt barnbarn Viggo har en enda önskan från tomten, och det är lego. Men då är det robotlego, ninjago och lite mer häftigt lego. Jag skulle vilja att han fick prova detta lego, för jag tror att han skulle tycka jättemycket om Friendslego!
De bor i staden Heartlake!

#3 - Caroline Andersson

Dottern har gjort klart för mig att hon blivit för stor för duplo, hon vill ha tjejlego som sina kusiner så det står högst upp på önskelistan i år. Detta är en av lådorna hon pekade på i leksaksaffären ihop med ett sjukhus, en pizzeria och en stuga med skridskobana. Skulle vara kul att få möjligheten att ge henne denna 😊

Svar: Heartlake

#4 - Caroline

Glömde skriva att jag följer på facebool - Caroline Andersson

#5 - Camilla

De bor i Heartlake City. Höst uppnpå önskelistan står ju lego friends, men ett par ordentliga vinterskor behövs också och ekonomin tillåter tyvärr inte båda. Isabel skulle bli så otroligt glad om jag vann!

#6 - Camilla

De bor i Heartlake City. Höst uppnpå önskelistan står ju lego friends, men ett par ordentliga vinterskor behövs också och ekonomin tillåter tyvärr inte båda. Isabel skulle bli så otroligt glad om jag vann!

#7 - Camilla

Glömde skriva att jag gillar på instagram som lillakarlsbyn och Facebook som Camilla Wiklund delar på Facebook

#8 - Gullbritt Ahlin

Dem bor i Heartlake City.Mitt barn-barn Älva älskar Friends,skulle så gärna vilja vinna detta till henne.

#9 - Jessica Olofsson

Svar Heartlake City
Jag hoppas att vinna detta till min son som ska ha utförsåkar premiär i år. Eftersom Jag har tänkt lära honom åka så vore det toppen att kunna visa honom med hjälp av lego vad han kommer att vara med om. Så kanske jag slipper göra bort mig som i sällskapsresan. Sedan kan han använda det att visa vad han varit med om för mormor och morfar.

#10 - Tommy

Hej hopp

De bor i Heartlake, Lego City.

Jag skulle vilja vinna till min son Jacob förstås, han älskar Lego precis som jag gjorde när jag var barn. Fortfarande gör faktiskt…
Just Lego är det som binder ihop oss mest, vi kan sitta i timmar och bygga o leka med hans Lego. Märker hur bra det är för både motorik och logiskt tänkande. Älskar det!

Ha det fint
Tommy

#11 - Anonym

Svar: Heartlake!
Efter ett tungt år denna klapp överst på äldsta dotterns önskelista står! Ekonomin har ej varit på topp sedan sjukskrivningar och annat sedan förlust av sonen vår - vi hoppas nu därför att tomten ändå ser till att hon denna får! <3

Följer på insta (Carolina1979) och gillar på FB (Carolina Åhsberg)

#12 - Camilla W

Följer dig på instagram, fruwihlborg heter jag där.
LEGO friends-tjejerna bor i Heartlake City.

Vår äldsta fyller år en vecka innan jul
inte alltid det är så kul
Det finns två saker hon önskar sig mest:
LEGO friends och melodifestivalen-fest... :-)

#13 - Sara Källström

Svar: De bor i Heartlake.
Har en dotter som älskar Lego Friends! Och jag är inte heller en som säger nej till att sitta med och bygga Lego! Detta hade vart härligt att få ge henne i julklapp då det faktiskt stod med på önskelistan! Bygga upp ett härligt skidäventyr och sen leka ihop! Det vore härligt nu när jag äntligen är lite ledig i juletid!
Delar på min fb! Följer på instagram! (obosara82) och gillar på fb!

#14 - EN MÖLNBOBOS LIV

Gissar på att svaret är Heartlake city
Har delat på FB och taggat Unga föräldrar
Följer även på både FB (Anna Karlsson) och på insta annakarlsson_75

Min 4-åring har börjat leka med smålego och han älskar dessutom liftar (eller gungor som han säger). Vi åkte en i somras upp på ett högt berg och det tyckte han var ballt. Vore kul att vinna detta paket till honom.

#15 - Maria at Inredningsvis

Jag älskade lego som barn men inte att trampa på klossarna haha :) Jag önskar dig en God och mysig jul :)

LOVE Maria på Inredningsvis

Bakom den här bloggen hittar ni mig, Sanna. En 27-årig driven och positiv tjej med höga karriärambitioner och ett stort intresse för design, foto och att skriva. Avslutade mina studier på IT-media programmet på John Bauer gymnasiet sommaren 2012, och arbetar nu som lekvärd på Vildmarkshotellet. Arbetar förutom det även extra vid behov som butikskommunikatör, ansiktsmålare och eventpersonal.

Som person har jag alltid något nytt projekt på gång, och tillsammans med min kollega jobbar jag med att driva vår hemsida Unga Föräldrar och vårt bloggnätverk Norrköping Event & PR som utvecklas i rasande takt, samtidigt som vi driver och är grundare bakom konceptet Mammamingel som är ett event som arrangeras årligen i Norrköping. Kort sagt en tjej med många bollar i luften.

Den lediga tid som jag har kvar spenderar jag gärna med min 11 åriga dotter Alva eller mina vänner. Vi reser ofta i väg och besöker event, mässor och pressvisningar av olika slag. Där får mitt intresse utav att nätverka och träffa nytt folk ta plats, samtidigt som vi får pröva många nya produkter vilket är ett intresse jag och min dotter delar. Läser även gärna mycket böcker, följer TV-serier eller tittar på spännande filmer när tid och tillfälle ges.

Annonsera eller kontakta mig?
mammasvardag@hotmail.com

Läs gärna min PR & Policy.