Cloettas vårnyheter 2017- full fokus på lakrits

Det blev lite knas med vårens utskick för min del, så tyvärr fick jag inte hem alla produktnyheter. Men som tur är kom det allra flesta hem i alla fall och här har vi verkligen njutit till fullo. Cloettas nyheter våren 2017 har nämligen full fokus på lakrits, och är det något vi gillar förutom choklad så är det just lakrits. Vad sägs om Polly Kick och härligt mjuka och sega Kick Bites? Lakrits är verkligen de som är i ropet just nu, och det märks när man kikar på alla produktnyheter som kommer ut.
 
Vi själva fastnade rejält för Kick Bites i munsbitar. Det finns i original, med havssalt, med en kärna av hallon eller citron. Mums, mums. Havssalt är helt klart den bästa, men de andra är riktigt goda de också. Måste vi välja bort en så hamnar citron lite åt sidan ibland det andra. Vi gillar att det finns i påsar som är lagom stora, och att smaken citron är smidig att välja bort om man föredrar det andra smakerna precis som vi.
 
När det kommer till Polly så får jag alltid en lite nostalgi känsla, och nu ännu mer när Polly + Kick blandas tillsammans. Den här ultimata blandningen: Hallon, saltlakrits och choklad är så perfekt som den bara kan bli. Kanske är det rent utav Pollys bästa? Hur som helst blev det en riktigt favorit hos oss.
Lite annat smått och gott ibland alla nyheter är Fruity Bites Cranberry och Apricot. Det innehåller 57% frukt och är musli/-frukt bars med överdagen choklad. Det är riktigt goda och funkar bra till träningen eller varför inte smula ner lite bitar i filen när det vankas mellis? Här hemma försvann det i ett nafs, och jag längtar redan tills vi kan köpa hem fler. Avslutningsvis lanserar Läkerol två nyheter - Läkerol Minty Licorice och DentaFresh Caramel Mint. Vi tyckte den först nämnda innehöll lite för mycket lakritssmak, men gillade den andra desto mer. DentaFresh friskar dessutom upp andedräkten och stärker tänderna via den höga andelen xylitol. Hur bra som helst eller hur? 
 
Alla produktnyheter finns i butik från och med vecka 7.
Bakom den här bloggen hittar ni mig, Sanna. En 26-årig driven och positiv tjej med höga karriärambitioner och ett stort intresse för design, foto och att skriva. Avslutade mina studier på IT-media programmet på John Bauer gymnasiet sommaren 2012, och arbetar nu som säljare hos PangSpray, Park foodvärd på Kolmårdens Djurpark, butikskommunikatör på fem andra företag och ansiktsmålare och eventpesonal hos ytterligare ett.

Som person har jag alltid något nytt projekt på gång, och tillsammans med min kollega jobbar jag med att driva vår hemsida Unga Föräldrar och vårt bloggnätverk Norrköping Event & PR som utvecklas i rasande takt, samtidigt som vi driver och är grundare bakom konceptet Mammamingel som är ett event som arrangeras årligen i Norrköping. Kort sagt en tjej med många bollar i luften.

Den lediga tid som jag har kvar spenderar jag gärna med min 10 åriga dotter Alva eller mina vänner. Vi reser ofta i väg och besöker event, mässor och pressvisningar av olika slag. Där får mitt intresse utav att nätverka och träffa nytt folk ta plats, samtidigt som vi får pröva många nya produkter vilket är ett intresse jag och min dotter delar. Läser även gärna mycket böcker, följer TV-serier eller tittar på spännande filmer när tid och tillfälle ges.

Annonsera eller kontakta mig?
mammasvardag@hotmail.com

Läs gärna min PR & Policy.

Beställ PangSpray som är en laglig självförsvarsspray, så är och förblir du och din familj säker.

En flaska endast 199:-

Maila sanna@pangspray.se vid intresse och eventuella frågor.